Selçuk Üniversitesi tempo artırdı

Selçuk Üniversitesi tempo artırdı

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Torku Selçuk Üniversitesporda lige verilen kısa aradan sonra hazırlıklar yeniden başladı

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Torku Selçuk Üniversitespor’da lige verilen kısa aradan sonra hazırlıklar yeniden başladı. Sezonun 18. haftasında deplasmanda İzmir ekibi Gelişim Koleji ile karşılaşacak sarı-mavililerde ara sonrası ilk çalışma dün yapılırken, takım bugün akşam Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu’nun kafile başkanlığında İzmir’e gidecek.

Ligde son oynadığı 8 maçı kazanarak büyük bir çıkış yakalayan ancak Ankara TED Kolejliler maçı sonrasında baş antrenörü Halil Ünerle yolların ayrılmasıyla şok yaşan ekibimizde, Gelişim Koleji maçına takımı yardımcı antrenörler çıkartacak. Dün akşam toplanan sarı-mavili yönetimin gündeminde ise teknik adam isimleri vardı. Teknik adam arayışlarını da tüm hızıyla sürdüren Torku Selçuk Üniversitesi’nde rota Aclan Kavasoğlu’na döndü. Listede ilk sırada yer alan Olin Edirne’nin eski çalıştırıcısı Gökhan Taştimur ile orta noktada anlaşamayan sarı-mavililer, alternatif isimlere yönelirken bu doğrultuda ilk olarak Bornova Belediyesi’ni 1. Lig’e taşıyan Aclan Kavasoğlu ile görüşülmesi kararı alındı.

Hazırlıklarına dün başlayan Torku Selçuk Üniversitespor’da zorlu maç öncesi sakat veya cezalı sporcu bulunmuyor. Üniversitespor Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu, ligde iyi bir konumda olduklarını belirterek, “Son haftalarda gösterdiğimiz performans ortada. Teknik kadroda bir değişikliğe gitmek zorunda kaldık. Hocamız Halil Üner ile yollarımız ayrıldı. Takımımız her hangi bir sorun yaşamadan Gelişim maçında da galibiyetle döneceğine inanıyorum” dedi.

Torku Selçuk Üniversitesi’nde yeni yönetim oluşturulması için çalışmalar da başladı. Yönetim Kurulu’nun almış olduğu karar doğrultusunda 11 Ocak’ta olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirecek olan temsilcimizde liste oluşturma çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Yönetimin ağır topları, mevcut yönetimdeki isimlerle ikili üçlü görüşmeler yapıyorlar. Maddi ve manevi açıdan güçlü bir liste oluşturulması için hafta boyunca temaslar sürecek. Temsilcimizde transfer yeni yönetim ve hocaya bırakıldı. Yeterince şans bulamadığı için Uşak Belediyespor’dan gelen teklifi değerlendiren ve takımdan ayrılan Cem Coşkun’un eksikliğini çok fazla hissetmeyeceklerini belirten yöneticiler; “Şimdilik transfer gündemi oluşturmuyor. Ancak özellikle yeni teknik adamın işbaşı yapması ve takımı tanımasının ardından bir yerli ve bir yabancı oyuncu transferi gündeme gelecek” dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.