Selçuk Üniversitesi Pertevniyal önünde

Selçuk Üniversitesi Pertevniyal önünde

TB2L temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitespor sezonun 12. hafta maçında bugün Pertevniyala konuk olacak

Haftanın açılış maçı olan müsabaka Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanacak ve saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşmayı Murat Turan, Sertan Kırklar, Fazilet Gülter hakem üçlüsü yönetecek. Sarı-mavili ekip zorlu maçı kazanarak 3’te 3 yapmak istiyor. Ligde oynadığı 1 maçta 7 galibiyet 4 yenilgi alan Torku Selçuk Üniversitespor haftayı 18 puanla 6. sırada tamamladı. Sarı-mavili ekibin ligin 12. haftasında karşılaşacağı Pertevniyal Garanti Koza İstanbulspor’u 1 sayı farkla 89-88 yenerek moral buldu. Ligde 4. galibiyetini alan Pertevniyal kalan 7 maçta ise sahadan yenilgi ile ayrıldı. Bu maçlarda 15 puan toplayan Pertevniyal 11. haftayı 15. basamakta tamamladı.
Torku Selçuk Üniversitesi Antrenörü Halil Üner, yarın Pertevniyal önünde önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Pertevniyal karşılaşmasının, üst üste aldıkları galibiyetlerin ardından bunun devamını getirmek adına mutlaka kazanmak istedikleri bir maç olacağını ifade eden Üner; “12. haftanın açılış maçında kazanmak ve galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Son iki haftada alınan galibiyetler takıma büyük moral oldu. Üst üste oynayacağımız zorlu maçlar öncesinde galibiyet serisini sürdüreceğimize yürekten inanıyorum. İyi bir ekibiz ve her geçen gün oturmuş görüntümüzle daha da iyi olacağımızın sinyallerini veriyoruz.” dedi.
Bugün ve yarın oynanacak 10 karşılaşmanın ilkinde Pertevniyal, Ahmet Cömert Spor Salonu’nda Selçuk Üniversitesi’ni konuk edecek. Haftanın açılış mücadelesi saat 14.00’te başlayacak. 11. haftada bugün toplam 7 maç yapılacak ve 14.30’daki karşılaşmada yenilgisiz lider Genç Telekom, Final Gençlik’i ağırlarken, 15.00’te Gamateks PAÜ - İstanbul BŞB mücadelesi başlayacak. 16.00’daki Best Balıkesir- Tire Belediyesi ve Başkent Gençlik - Vestel maçlarının ardından oynanacak olan Akhisar Belediyesi - Garanti Koza İstanbulspor ile Gaziantep BŞB-Tenis Eskrim Dağcılık karşılaşmalarının başlama saati de 18.00. TB2L’de yarının ilk maçı 15.00’te Uşak Üniversitesi Belediyespor ile Gelişim Koleji arasında yapılacak. Her ikisi de 17.00’de başlayacak olan diğer karşılaşmalarda Darüşşafaka, Orman’ı konuk ederken, Optimum TED Ankara Kolejliler de Maliye Milli Piyango deplasmanında galibiyet arayacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.