Selçuk Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı 1. Lig'te

Selçuk Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı 1. Lig'te

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Bayan Basketbol Takımı, Türkiye Üniversiteler Federasyonu’nun bünyesinde yer alan 2. Lig Bayanlar Basketbol Grup Müsabakalarında yer aldığı Gaziantep grubunda çıktığı 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak Üniversiteler Arası Ba

Selçuk Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı, Türkiye Üniversiteler Federasyonu’nun bünyesinde yer alan 2. Lig Bayanlar Basketbol Grup Müsabakalarında yer aldığı  Gaziantep grubunda çıktığı 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak Üniversiteler Arası Bayanlar Basketbol 1. Ligi’ne yükselmeye hak kazandı.

Selçuk Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı, çıktığı  maçlarda Gaziantep Üniversitesi’ni 76-72, Başkent Üniversitesi’ni 53-23 ve Harran Üniversitesi'ni 65-36 yenerek Torku Selçuk'tan sonra adını Üniversiteler Arası Bayanlar Basketbol 1. Ligi ne yazdırmayı başardı.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi ve Selçuk Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Arş. Gör. Dr. Mehmet Pense, gazetecilere yaptığı açıklama, namağlup bir şekilde grubu birinci tamamlamalarının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Müdürü Nizamettin Çiftçi ise çalışmalarının karşılığını 1. Lig'e çıkarak aldıklarını belirterek, "Aynı başarıyı birinci ligtede istikrarlı şekilde sürdüreceklerine yürekten inanıyorum. Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nin ardından bayan basketbol takımımızın da Üniversiteler Arası Bayanlar Basketbol 1.Ligi'ne yükselmesi üniveristemizin sporda aldığı mesafeyi göstermektedir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.