Selçuk Üniversitesi 1. Lige koşuyor

Selçuk Üniversitesi 1. Lige koşuyor

Ligde fırtına gibi esen Torku Selçuk Üniversitespor play-off maçlarında da aynı performansı göstererek mutlu sona ulaşmak istiyor

Ligde fırtına gibi esen Torku Selçuk Üniversitespor play-off maçlarında da aynı performansı göstererek mutlu sona ulaşmak istiyor

T2BL’de oynadığı son 11 maçı da kazanan Torku Selçuk Üniversitespor yakaladığı bu müthiş seriyle birlikte zirvenin ortağı oldu. Sarı-mavili ekip hafta sonu ise sahasında Darüşşafaka ile karşı karşıya gelecek. Bu müthiş çıkışı play-off maçlarında da sürdürmek isteyen Selçuk ekibi ligde Darüşşafaka’yı da geçerek moral depolamaya devam etmek istiyor. Sarı-mavili ekibini bu müthiş çıkışı taraftarına da Beko Basketbol Ligine yükselme adına büyük umut verdi. Sarı-mavililer zirvedeki yarışını sürdürürken, bu hafta kendi evinde karşılaşacağı Darüşşafaka maçının hazırlıklarına ise başladı. Selçuk Üniversitespor Yardımcı Antrenörü Semih Uslu, yollarına kayıp vermeden devam ettiklerini söyledi. İstanbulspor maçının zorlu geçtiğini ifade eden Uslu” Zor bir maç oldu. Rakibimiz karşısında iyi bir oyun sergileyerek maçı kazandık. Aldığımız bu galibiyet ile yolumuza kayıpsız devam ediyoruz. Bu hafta yine kendi sahamızda Darüşşafaka ile karşılaşacağız. Selçuk Üniversitesi olarak bu engeli de aşarak hedefimize bir adım daha yaklaşacağız” diye konuştu.
TB2L’de 20. hafta mücadelesi Pazar günü oynanan tek maçla tamamlanırken, Genç Telekom ile Selçuk Üniversitesi zirvede yer aldılar. Genç Telekom’un puan kaybettiği haftada galip gelmeyi başaran Selçuk Üniversitesi ligin zirvesine ortak oldu.
20. hafta oynanan maçlarda lider Genç Telekom, Best Balıkesir ile oynadığı maçı 59-75 kaybederken Garanti Koza İstanbulspor’u 74-68 mağlup eden Selçuk Üniversitesi, 20. maçında 16. galibiyetini alarak Genç Telekom’la galibiyet sayısını eşitledi ve averajla ikinci sırada yer aldı. Gamateks Pamukkale Üniversitesi ile Darüşşafaka arasındaki maçın normal süresi 70-70 berabere tamamlanırken uzatma periyodunda kazanan taraf 80-77 ile Denizli temsilcisi oldu. Günün diğer bir çekişmeli maçı ise Vestelspor ile Gelişim Koleji arasında oynandı. Son 3 saniyesine 76-76 eşitlikle girilen maçtan Hadi Özdemir’in basketiyle Vestelspor 78-76 galip ayrıldı. Pazar günü oynanan tek maçta ise Tire Belediye, evinde ağırladığı İstanbul Büyükşehir Belediye’ye 66-76’lık skorla mağlup oldu.
SPOR SERVİSİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.