Selçuk Türkiye Kupası'na hazır

Selçuk Türkiye Kupası'na hazır

Çanakkale'de kampta bulunan Beko Basketbol Ligi'ndeki temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi sezon öncesi oynanacak Türkiye Kupası grup maçlarına hazırlanıyor.

Çanakkale'de kampta bulunan Beko Basketbol Ligi'ndeki temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi sezon öncesi oynanacak Türkiye Kupası grup maçlarına hazırlanıyor. Günde çift idman yapan Selçuk Kartalları 1 Ekim'de oynanacak Olin Edirne maçını kazanarak ilk ciddi sınavından başarıyla ayrılmak istiyor

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Beko Basketbol Ligi hazırlıkları kapsamında Çanakkale'de girdiği kampta günde 3 idman yaparak sıkı hazırlanıyor. Sezon öncesi Türkiye Kupası grup maçlarına çıkacak olan Selçuk Kartalları ilk ciddi sınavlarını bu maçlarda verecek. Selçuk'un Çanakkale kampı tüm yoğunluğu ile devam ediyor. Sezon hazırlıklarına geç başladıkları için aradaki farkı kapatmak isteyen Torku Selçuk Üniversitesi baş antrenörü Cengiz Karadağ takımın adeta pestilini çıkarıyor. Günde çift idman yapan Selçuk Üniversitesi'nde bu sayı bazen üçe çıkıyor. Selçuk Üniversitesi'nin yeni transfer ettiği yabancı oyuncuları ise daha fazla çalışıyor. Oyuncularının kondisyon eksiği olduğunu düşünen Cengiz Karadağ yabancı oyunculardan sabah saatlerinde kumsalda kendi başlarına kondisyon çalışmaların istedi. Sabah erken kalkarak sahilde çalışan yabancılar idman sayısının üçe çıktığı günlerde günde 4 idman yapmış oluyor. Üniversite'nin takım olarak sabahları kondisyon ve ağırlık, akşam çalışmasında da teknik ve taktik çalıştığı öğrenildi.

KOMBİNELER SATIŞA ÇIKIYOR

Torku Selçuk Üniversite'nde oyuncluar sezona hazırlanırken yönetimde teknik hazırlıkları devam ettiriyor. Önce Torku Arena Spor Salonu'nu Beko Basketbol Ligi'ne hazır hale getiren yönetim kombine biletlerin satışı konusunda da son çalışmalarını yapıyor. Üniversite yönetiminden daha önce yapılan açıklamada kombine biletlerinin fiyatı 100 TL olarak belirlenmiş ve 500 adet kombinenin satışa çıkarılacağı belirtilmişti. Son yapılan açıklamada ise kombine fiyatlarında Selçuk Üniversitesi öğrencilerine indirim yapıldığı duyuruldu. Yüzde 25 öğrenci indirimi yapıldığı açıklanırken öğrencilerin alacakları kombinelerin fiyatının 75 TL olması kararlaştırıldı. Kombineler önümüzdeki hafta içinde satıya çıkacak. Torku Selçuk Üniversitesi Basın Sorumlusu Tunahan Turhan kombine fiyatlarını makul rakamlarda tuttuklarını belirterek, “100 TL gibi bir rakama Beko Basketbol Ligi heyecanına ortak olmak mümkün. Kaldı ki öğrencilerimize fiyatı 75 TL olarak belirledik. Yönetim olarak taraftarımızdan beklentimiz büyük. Taraftarlarımızdan bizi desteklemelerini bekliyoruz. Pazartesi veya Salı günü gibi biletler satışa çıkacak. Biletlerin tam olarak satış yerleri netleşmedi ama mutlaka bir tane Selçuk Üniversitesi yerleşkesi içerisinde bulunan Gökkuşağı alışveriş merkezinde bir de merkez Zafer civarında bir yer olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.