Selçuk tek galibiyet aldı

Selçuk tek galibiyet aldı

T2BL temsilcimiz Selçuk Üniversitespor Bursada katıldığı turnuvada tek galibiyet alabildi. Dört takımın mücadele ettiği turnuvada Selçuk ekibi son gün oynadığı maçta Genç Banvitlileri yendi


NİKOLAY SAKATLANDI

Yeni sezon hazırlıkları dahilinde Bursa da düzenlenen özel bir turnuvaya katılan Selçuk Üniversitespor organizasyonu 3. olarak tamamladı. Üç gün süren turnuvanın son maçında Genç Banvitlileri yenen temsilcimiz üçüncü olarak şehrimize döndü. Bu maçta sakatlanan Nikolay'ın ise tedavisine başlanıldı. Bursa’da düzenlenen Final Gençlik turnuvasında iki mağlubiyet ve bir galibiyet elde eden temsilcimiz Selçuk Üniversitesi üçüncü oldu. Turnuvanın ilk iki gününde sırası ile önce Orman Spor ardından da Final Spor maçlarını kaybeden Sarı-Mavililer üçüncü maçında Genç Batvintiler’i 78-62 yenerek üçüncülük kupasının sahibi oldular. Final Gençlik Basketbol Turnuvası’nın son gününde Selçuk Üniversitesi ilk yarısını 43-29 önde tamamladığı karşılaşmadan Genç Banvitliler’i 78-62 yenerek turnuvayı galibiyetle tamamlamayı bildi.

Temsilcimiz Selçuk Üniversitesi’nde sezon başından bu yanan süren şansız sakatlıklara Bursa turnuvasında bir yenisi daha eklendi. Genç Banvitliler karşılaşmasının hemen başında sakatlanan Nikolay ise bu karşılaşmayı tamamlayamazken oyuncunun tedavisine hemen başlanıldı.

Selçuk Üniversitespor antrenörü İsmail Beleş iyi bir turnuva geçirdiklerini ve takımda görmek istediklerini yavaş yavaş görmeye başladığını ifade etti. Beleş: “Lig başlayana kadar oynaya bildiğimiz kadar hazırlık maçı oynamak istiyoruz. Bu nedenle turnuvalara katılmaya çalışıyoruz. Özel davetlerle maçlara yapmaya çalışıyoruz. Oynadığımız özel maçlarla eksiklerimizi daha iyi görüyoruz ve çalışmalarımıza ona göre yön veriyoruz. Hazırlık maçları hiçbir zaman lige ölçü olamaz aldığımız galibiyetlerin ve yenilgilerin önemi yok. Bizim amacımız bu maçlarda ekibimiz neleri yapıyor neleri yapamıyor onu gözlemlemek. Sezon hazırlıklarına geç başladık ve yoğun bir antrenman programı uyguladık. Henüz hazır değiliz tabii ki. Eksiklerimizi görmek için bu hazırlık maçlarını oynuyoruz. Sezon başlayana kadar birçok hazırlık maçı oynayacağız her maçta galip de gelsek yenilsek de o karşılaşmalar bizim için bir ders olacak. Bursa Turnuvası da bizim için eksiklerimizi ve neler yaptığımızı gördüğümüz bir turnuva oldu. Karşılaşmalarda iyi yaptığımız işler oldu. Ancak isteyipte yapamadığımız hareketler ve oyun tarzları da oldu. Her yönden eksiğimizi görerek onları gidermeye çalışacağız. Sezona hazır bir şekilde başlamak istiyoruz. Sezon başladığında taraftarı ile bir bütün olacak Selçuk Üniversitespor’un zorlu yolu başarı ile geçeceğini düşünüyorum. Hedefimize ulaşmak için yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Sezon sonunda gülen taraf olmak için şimdiden büyük çaba harcıyor ve özveri ile çalışıyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.