Selçuk tatile 3. girdi

Selçuk tatile 3. girdi

Beko Basketbol Ligi hedefi ile lige başlayan Torku Selçuk Üniversitesi devrenin son maçında Başkent Gençlik'e yenilince zirveyi kaptırdı ve 3. sıraya geriledi. Sarı-mavili ekip devreye de 3. sırada girmiş oldu

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi aldığı Başkent Gençlik yenilgisi ile zirveyi Uşak Üniversitesi'ne kaptırdı. Sarı-mavili ekip devreye 3. sırada girdi. Torku Selçuk  Üniversitesi oynadığı 17 maçta 4 yenilgi aldı. Sarı-mavili ekip bu yenilgileri ligde vasat konumdaki takımlardan aldı. T2BL'de 2012-2013 sezonunun 2.devresi 25 ocak tarihinde başlayacak. Torku Selçuk Üniversitesi ligideki ilk yenilgisini 6. haftada Akhisar Belediyespor deplasmanında aldı.

2.yenilgisini ise yine daplasmanda alan sarı-mavili ekip Maliye Mille Piyango'ya 94-90 yenildi. Torku Selçuk Üniversitesi 3. yeniglisini ise 15. haftada Final Gençlik deplasmanından aldı. Sarı-mavili ekip son olarak ise Başkent Gençlik'e yine deplasmanda yenildi. Torku Selçuk Üniversitesi yenilgilerini deplasmanda alırken evinde ise hiç maç kaybetmedi. Torku Selçuk Üniversitesi devre arasını en iyi şekilde değerlendirerek 2. yarıya daha iyi başlamanın hesaplarını yapıyor. Sarı-mavili ekip sezonu ilk sekiz içinde avantajlı bir yerde bitirerek sezon sonunda Beko Basketbol Ligine yükselmek istiyor.

İkinci yarının ilk ligin ise 18. hafta maçları 25 Ocak cuma günü başlayacak. Sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, ikinci yarının ilk maçını 27 Ocak pazar günü Balıkesir deplasmanında oynayacak. Sarı-mavililer Bandırma Kırmızı ile karşı karşıya gelecek. İkinci yarının ik hafta programı ise şöyle: Final Gençlik-Vestel, İzmir Büyükşehir Belediyespor-Pİ Koleji, Pertevniyal-Fibrobeton İstanbulspor, Trabzonspor Basketbol-Best Balıkesir Basketbol, Başkent Gençlik-Gelişim Koleji, Yeşilgiresun Belediye-Mackolik.com Uşak Universitesi, Akhisar Belediye-Maliye Milli Piyango, Bandırma Kırmızı-Torku Selçuk Universitesi, Darüşşafaka-İstanbul Büyükşehir Belediyespor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.