Selçuk, Ormanspor önünde

Selçuk, Ormanspor önünde

T2BL ekiplerinden Selçuk Üniversitespor bugün sezonun ilk maçında Ormansporu konuk edecek Torku19 Mayıs Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 16.00da başlayacak

Türkiye Erkekler Basketbol 2.Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, bugün sezonun ilk maçına çıkacak. Geçtiğimiz sezon talihsiz bir şekilde düştüğü BEKO Basketbol Ligi’ne geri dönmek için mücadele edecek Selçuk Üniversitespor ilk maçını sahasında ve taraftarı önünde oynayacak. BEKO Basketbol Ligi’nde her maçını dolu salona oynayana ve büyük bir tribün desteği gören sarı-mavili ekip aynı desteği bu ligde de almak istiyor. Selçuk Üniversitespor sezonun açılış maçında bugün Ormanspor’u konuk edecek Torku 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Sarı-mavililerde tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu.

Lige galibiyetle başlamak istediklerine dikkat çeken Beleş, ilk maçlarında büyük taraftarlarını yanlarında görmek istediklerinin altını çizdi “Çok güçlü takımların yer aldığı grupta mücadele edeceğiz. Sezona galibiyetle başlamak çok önemli. Ormanspor’u yenerek moral kazanmak istiyoruz. Rakibimiz gerçekten iyi ve oturmuş bir kadroya sahip; ancak saha ve seyirci avantajı bizde. İnşallah cumartesi günü her şey istediğimiz gibi gelişir ve kazanan taraf oluruz” diye konuştu.

Lige yoğun antrenmanlarla hazırlandıklarına dikkat çeken Baş Antrenör İsmail Beleş, “Takım geçen yıl küme düştükten sonra psikolojik yıkım yaşadı ve bunu atlatmak da kolay olmadı. Uzun bir bekleyiş ve belirsizliğin ardından ağustos ayı sonunda çalışmalarımıza başladık. Rakiplerimiz ise ağustos ayı başında startı verdiler. Selçuk Üniversitesi olarak rakiplerimizle aramızda oluşan yaklaşık 1 aylık açığı kapatma adına ekstra çalışmalar yaptık. Herkes 2 idman yaparken biz 3 idman yaptık. 45-50 günlük yoğun ve yorucu sezon hazırlıklarının ardından da lige başlıyoruz. Genç ve tecrübeli oyuncuların harmanlandığı bir takımız. Ama ekibime güveniyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.