Selçuk moral depoladı

Selçuk moral depoladı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Üniversite Ankarada katıldığı turnuvadan moralli döndü. Sarı-mavili ekip oynadığı 3 maçın 2 sini kazandı. Koç Beleş, hazırlık maçlarının ölçü olmayacağını söyledi

TB2L takımlarından Selçuk Üniversitespor yeni sezon hazırlıkları dahilinde oynadığı hazırlık maçlarını kazanarak moral depoladı. Sarı-mavili ekip Ankara katıldığı turnuvada oynadığı 3 maçın ikisini kazanmayı bildi. Ankara turnuvasında Genç Telekom, Orman Spor ve Genç Kolej ile karşılaşan temsilcimiz sakatlıkları nedeni ile üç as oyuncusundan yoksun oynadığı üç maçın ikisini kazandı 
Genç Telekom, Orman spor ve Genç Kolej takımlarının da katılması ile Ankara’da gerçekleşen ve üç gün süren turnuvanın son gününde Selçuk Üniversitesi Genç Koleji 72-70 yenmeyi bildi. Sakatlıklarını nedeni ile tedavileri süren kaptan İbrahim Öztürk, Volkan Ertetik ve Çağlar Baştoklu’dan yoksun olarak Ankara turnuvasında mücadele eden Sarı-Mavililer oynadıkları üç maçın ikisini kazanarak bayrama moralli geçirdiler.
Turnuvanın son gününde Orman Spor salonunda Genç Kolej ile karşı karşıya gelen Selçuk Üniversitesi rakibi karşısında baştan sona büyük bir istek ile mücadele ettiği ve müsabakanın sonunda da galip gelmeyi bildi. Takımın tecrübeli çalıştırıcısı İsmail Beleş, sakatlıkları nedeni ile tedavi eden as oyuncularını bu turnuvada risk etmemek için oynatmadığını buna rağmen genç oyuncular ile Ankara turnuvasında genel anlamda takımının başarılı bir performans sergilediğini ifade etti. 
Beleş: “Hazırlık maçları hiçbir zaman lige ölçü olamaza aldığımız galibiyetlerin ve yenilgilerin önemi yok. Bizim amacımız bu maçlarda ekibimiz neleri yapıyor neleri yapamıyor onu gözlemlemek. Sezon hazırlıklarına geç başladık ve yoğun bir antrenman programı uyguladık. Henüz hazır değiliz tabii ki. Eksiklerimizi görmek için bu hazırlık maçlarını oynuyoruz. Sezon başlayana kadar birçok hazırlık maçı oynayacağız her maçta galip de gelsek yenilsek de o karşılaşmalar bizim için bir ders olacak. Her yönden eksiğimizi görerek onları gidermeye çalışacağız. Sezona hazır bir şekilde başlamak istiyoruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.