Selçuk ilk provaya çıkıyor

Selçuk ilk provaya çıkıyor

Selçuk Üniversitesi özel maçlar serisine bugün start veriyor. Sarı-mavili ekip ilk özel maçında Kampus 19 Mayıs Spor Salonunda Uşak Belediyesporu ağırlayacak. Mücadele saat 17.00de başlayacak

Basketbol 2.Liginde mücadele edecek Selçuk Üniversitespor bugün oynayacağı özel maçla ilk provasını yapacak. Sarı-mavili ekibin özel maçlar serisindeki ilk konuğu ise Uşak Belediyespor Kampus 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 17.00’de başlayacak.

Yeni sezon hazırlıklarına geç başlayan ancak uyguladığı yoğun antrenman programı ile lige hazır bir şekilde başlamayı hedefleyen Selçuk Üniversitespor çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Bugün oynayacağı Uşak Belediyespor maçı ile hazırlık maçları serisine de start veren sarı-mavili ekip bir çok özel turnuvaya katılacak.   

Türkiye Basketbol İkinci Ligi takımlarından Selçuk Üniversitesi, 13 hazırlık maçı yapacak. Erkekler 2. Ligi’nde ilk hedefini “final-four” olarak belirleyip ardından da yeniden BEKO Basketbol Ligi’ne dönmek isteyen Selçuk Üniversitesi’nde, lig başlayıncaya kadar yapılacak hazırlık maçları ile takımın katılacağı özel turnuvaların programları netleşti. Teknik Direktör İsmail Beleş ve menajer Yaşar Berber, lig başlayıncaya kadar sarı-mavililerin bol bol hazırlık maçı yaparak takımın eksiklerini gidereceğini belirtti.

Teknik kadronun isteği doğrultusunda yönetimin onayladığı özel maç programına göre Selçuk Üniversitesi, bugün ve yarın Konya’da Uşak Belediyespor ile yapacağı iki hazırlık maçının ardından 16 Eylül Çarşamba günü Ankara’da başlayacak turnuvaya katılacak. Selçuk Üniversitesi, burada sırası ile Kolej, Ormanspor ve Genç Telekom takımları ile karşı karşıya gelecek. Selçuk Üniversitesi daha sonra 25 Eylül’de yapılacak Bursa turnuvasında Final, Olin ve Ormanspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-mavililer, 1 Ekim’de Uşak’a hareket ederek burada da Hacettepe, Gelişim ve Uşak Belediye ile 3 maç daha oynayacak. Selçuk Üniversitesi, lig öncesi son iki maçını Konya’da ağırlayacağı Pamukkale Üniversitesi ile 10 ve 11 Ekim tarihlerinde karşılaşacak.

Hazırlık maçlarının takımdaki eksiklikleri görme ve oyuncuların mücadele içindeki iletişimleri adına büyük fayda sağlayacağını düşündüğünü ifade eden antrenör İsmail Beleş, “Sezon hazırlıklarına biraz geç başladık ancak uyguladığımız antrenman programı ile bu açığı kapatacağımız düşünüyorum. Çalışma programı ile birlikte oynayacağımız hazırlık maçlarının da bize büyük katkı sağlayacağı düşüncündeyim. Bu güne kadar yaptığımız çalışmaları ve yapmak istediğimiz şeyleri bu özel maçlarda deneme ve uygulama imkanı bulacağız. Çok sayıda hazırlık maçı oynayacağız. Buda bizim için lig öncesinde iyi olacak. Takımın oyun içindeki iletişimini daha arttıracak ve oyun sisteminin sahaya daha iyi yansımasını sağlayacağı kanaatindeyim. Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirerek lige hazır bir şekilde başlamak için çaba harcıyoruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.