Selçuk hocasını arıyor

Selçuk hocasını arıyor

Trabzonspor ile anlaşmasının ardından hocasız kalan Torku Selçuk Üniversitesinde yeni çalıştırıcının belirlenmesi adına temaslar başladı.

Trabzonspor ile anlaşmasının ardından hocasız kalan Torku Selçuk Üniversitesi’nde yeni çalıştırıcının belirlenmesi adına temaslar başladı.

 

Başantrenör Halil Üner’in Beko Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor ile anlaşmasının ardından hocasız kalan Torku Selçuk Üniversitesi’nde yeni çalıştırıcının belirlenmesi adına temaslar başladı. Takımı hedefe taşıyacak, mevcut kadroyu yakından tanıyan başarılı bir ismi takımın başına geçirmek isteyen sarı-mavili ekibin yöneticileri vakit kaybetmeden işe koyuldu. İlk olarak kısa bir süre önce Olin Edirne’den ayrılan tecrübeli çalıştırıcı Gökhan Taştimur’u gündemine alan temsilcimizin bir diğer alternatifi ise Bornova Belediyesi’ni 1. Lig’e çıkartan ancak bu kulübün kapanmasıyla sezon başından buyana boşta olan Aclan Kavasoğlu. En kısa sürede Taştimur ya da Kavasoğlu ile görüşecek olan Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi, 6 Ocak’ta deplasmanda oynanacak olan Gelişim Koleji maçına yeni hocasıyla çıkmayı hedefliyor.

HALİL ÜNER İMZA ATTI

Trabzonspor Basketbol Takımı anlaşan Halil Üner imzayı attı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan imza törenine Basketbol Takımı Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ertuğrul Doğan ve Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Sakarya katıldı. İmza töreninde konuşan Baş Antrenör Halil Üner, Trabzonspor’la sözleşme imzalamasının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “Trabzonspor marka değeri çok yüksek olan bir kulüp. Öncelikle hedefimiz oynayacağımız müsabakaları kazanmak ve biran önce üst sıralara tırmanmak olacaktır. Spor ile yatıp spor ile kalkan bu şehrin taraftarına baktığımızda hırslı ve kaybetmeyi sevmeyen bir yapıları olduğunu görüyoruz. Benim yapımda aynı. Bu, aradaki uyumun şimdiden çok iyi olacağını söyleyebilirim. Hep birlikte bütün şehir olarak, bu takımı futbolda olduğu gibi basketbolda da 4 büyük kulüpten birisi yapmak için savaşacağız.”ifadesini kullandı.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ KONGREYE GİDİYOR

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi olağanüstü genel kurul kararı aldı. Sarı-mavili ekibin yöneticileri yapılan değerlendirme toplantısında özellikle içerisinde bulunulan maddi sıkıntıyı aşabilme adına genel kurula gitme kararı alırken, çoğunluk sağlanırsa 11 Ocak’ta, sağlanamazsa 18 Ocak’ta yapılacak genel kurulda mevcut yönetimde yer alan ancak iş yoğunluğu nedeniyle kulüp çalışmalarına çok fazla vakit ayıramayan bazı isimlerin liste dışı kalacağı yerlerine ise yeni ve heyecanlı yöneticilerin kulüp yönetimine gireceği kaydedildi.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.