Selçuk havasını buldu

Selçuk havasını buldu

Balıkesir Basketbolu deplasmanda 69-61 mağlup ederek 5te 5 yapan Selçuk Üniversitesi, seriyi sürdürmenin mutluluğunu yaşıyor

Balıkesir Basketbol’u deplasmanda 69-61 mağlup ederek 5’te 5 yapan Selçuk Üniversitesi, seriyi sürdürmenin mutluluğunu yaşıyor. Hafta sonu Uşak Üniversitesi’ni ağırlayacak olan temsilcimiz hazırlıklara bugün başlıyor

 

 

Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, Best Balıkesir Basketbol Kulübü’nü deplasmanda 69-61 mağlup ederek 5’te 5 yapmanın keyfini yaşıyor. Üst üste 5. galibiyetini alan Torku Selçuk Üniversitespor puanını da 24 yaptı. Sarı-mavililer aldığı bu galibiyetle ligin 5. sırasındaki yerini korudu. Mücadelede Selçuk Üniversitesi’nin ve maçın en skorer oyuncusu 14 sayı ile Mustafa Güçyetmez oldu.

 

Sezonun 9. haftasında sahasında oynadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kaybeden sarı-mavili ekip bu karşılaşmadan sonra oynadığı tüm maçları kazandı. Sezonun 10. haftasında Başkent Gençlik’i yenen Torku Selçuk Üniversitespor 11. hafta ise sahasında oynadığı Gamateks Pamukkale Üniversitesi maçından da galibiyetle ayrılmasını bildi. Daha sonra güçlü Akhisar Belediyespor’u sahasında konuk eden temsilcimiz bu maçı da kazanarak art arda 4. galibiyetini almış oldu.

 

Aldığı galibiyetle müthiş bir seri yakalayan sarı-mavililer evine moralli dönerken, gözünü ligin 15. haftasında oynanacak olan Uşak Üniversitesi Belediyespor maçına çevirdi. Dünü dinlenerek geçiren temsilcimiz zorlu maçın hazırlıklarına bugün başlayacak. Selçuk Üniversitesi’nde önemli bir eksik bulunmuyor.

 

Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 14. hafta maçları geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. 14. haftada alınan sonuçlar ve 15. haftanın maçları ise şöyle: Pertevniyal 51-72 Vestel, Gamateks Pamukale Üniversitesi 84-65 Tenis Eskrim Dağcılık, Başkent Gençlik 72-81 Final Gençlik, Best Balıkesir Basketbol Kulübü 61-69 Selçuk Üniversitesi, Optimum TED Ankara Kolejliler 83-55 Gelişim Koleji, Maliye Milli Piyango 100-89 Tire Belediye, Akhisar Belediyespor 62-64 İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 73-62 Orman, Uşak Üniversitesi–Garanti Koza İstanbulspor, Darüşşafaka–Genç Telekom.

 

15. hafta maçları: 16 Aralık Cuma: 14.30 Gelişim Koleji-Darüşşafaka Gelişim Koleji Spor Salonu, 14.30 Final Gençlik-Gamateks Pamukkale Üniversitesi Final Okulları Spor Salonu. 17 Aralık Cumartesi: 14.00 Tenis Eskrim Dağcılık-Pertevniyal Abdi İpekçi Spor Salonu, 14.30 Genç Telekom-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Ankara Spor Salonu, 15.00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Best Balıkesir Basketbol Kulübü Bayrampaşa Spor Salonu. 15.00 Vestel-Akhisar Belediyespor Atatürk Spor Salonu, 16.00 Selçuk Üniversitesi-Uşak Üniversitesi Belediyespor Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Spor Salonu, 16.30 Orman-Başkent Gençlik M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu. 18 Aralık Pazar: 17.00 Tire Belediye-Optimum TED Ankara Kolejliler Tire Spor Salonu, 17.00 Garanti Koza İstanbulspor-Maliye Milli Piyango Zeyyad Baykara Spor Salonu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.