Selçuk Gelişim önünde

Selçuk Gelişim önünde

Hazırlıklarına Uşakta devam eden Üniversitespor, turnuvadaki 2. maçında bugün Gelişim Koleji ile karşılaşacak. İç transferde sıkıntı yaşamayan temsilcimizde yabancı oyuncu arayışları sürüyor

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan temsilcimiz Selçuk Üniversitespor’da, idmanların yanı sıra özel maç serisi de sürüyor. Son olarak Uşak’taki turnuvaya katılan ve ilk maçta ev sahibi Uşak Belediyespor ile dün akşam saatlerinde karşılaşan sarı-mavililer, turnuvadaki ikinci maçını ise bugün Gelişim Koleji ile oynayacak. Zevkli geçmesi beklenen mücadele saat 14.00’de başlayacak.

Selçuk Üniversitespor, Uşak’ta düzenlenen turnuvanın son maçında ise yarın Beykoz ile karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati ise 13.00 olarak açıklandı. Temsilcimiz bu maçın ardından da Konya’ya dönecek ve lig hazırlıklarına tesislerinde devam edecek. Yönetici ve kafile başkanı Yavuz Tezcan, idmanların yanı sıra özel maçlara ağırlık vererek, takımdaki eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını söyledi. Uşak’taki maçlarda alınan skorların önemli olmadığını vurgulayan Tezcan, “Biz skordan ziyade iyi oyuna bakıyoruz. Ama tabi Konya’ya da iyi bir derece ile dönmek istiyoruz” dedi.

Lig çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdürdüğünü belirten Yavuz Tezcan, yabancı transferinde bir gelişme olmadığını söyledi. Tezcan, “Özel maçlar takıma faydalı oluyor. Bu maçlarda takımın son durumunu görüp, eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Takım olarak yavaş yavaş sistemimizi oturtuyoruz. Bu turnuvada göreceğimiz eksiklere göre, hocamızın da talebi olması durumunda kadromuzu takviye edebiliriz. Zaten yabancı oyuncu arayışlarımız sürüyor. Gerekirse bir de yerli oyuncu alabiliriz” diye konuştu.

Oynanan hazırlık maçlarında takımın eksiklerini görme fırsatı bulduklarını ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü İsmail Beleş; ”Yeni sezon hazırlıklarımız sürüyor. Oynadığımız hazırlık maçlarında takımın eksiklerini görme fırsatı buluyoruz. Liglerin başlayacağı güne kadar eksiklerimizi gidererek sezona sorunsuz başlamak istiyoruz” dedi.

Uşak Turnuvasında çok daha ciddi maçlarla takımın daha istikrarlı bir havaya kavuşacağına inandıklarını ifade eden Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu ise” Bizler yönetim olarak göreve gelirken bu şehirde basketbol sporunun ve heyecanın sona ermemesi için seve seve bu anlamlı ancak zor görevi üstlendik. Şimdi yönetim olarak tek bir hedefimiz var oda bu takımı yeniden BEKO basketbol ligine çıkarabilmek. Bu hedef doğrultusunda yönetim olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum