Selçuk galibiyete kilitli

Selçuk galibiyete kilitli

Selçuk Üniversitesi, evinde karşılaşacağı İstanbulspor maçını kazanarak seriyi 11 maça çıkarmak istiyor. Sarı-mavililer hazırlıklarını yarın tamamlayacak ve sporcular kampa girecek

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, ikinci yarıya da iyi başlamak istiyor. Son 10 maçını kazanarak zirveye ortak olan sarı-mavililer, Garanti Koza İstanbulspor’u seyircisi önünde mağlup ederek yenilmezlik unvanını 11 maça çıkarmak istiyor. Sarı-mavili temsilcimizde hazırlıklar yarın yapılacak idmanla tamamlanacak ve sporcular tesislerde kampa girerek maç saatini bekleyecek.
Lig’de üst üste oynadığı 10 karşılaşmayı da kazanarak zirvedeki iddiasını sürdüren Sarı-Mavililer bu zorlu karşılaşmayı da kazanarak yoluna devam etmek istiyor. Selçuk Üniversitespor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Süleyman Türk, Garanti Koza İstanbul maçını kazanacaklarını belirterek” Zor bir karşılama olacak. Rakibimizden çekinmiyoruz. Yönetim olarak teknik heyet ve oyuncularımıza güvenimiz tam. Garanti Koza İstanbul karşısında iyi bir oyun sergileyerek maçı kazanacağız” diye konuştu.
Sporcuların idmanlarındaki performansı ve neşeli tavırları camiayı memnun ediyor. Çıkışı İstanbulspor maçında da sürdüreceklerini ifade eden oyuncular, “Rehavete kapılmadan yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz” dediler. Selçuk Üniversitesi-Garanti Koza İstanbulspor maçı 21 Ocak Cumartesi günü saat 16.00’da Kampus 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak. Öte yandan sarı-mavili temsilcimizde yeni antrenör konusunda da bekleyiş sürüyor. Yanlış bir karar vermemek için aceleci davranmayan yönetimin hoca konusunu bu hafta içinde netleştireceği ifade edildi.
TB2L’DE HAFTANIN PROGRAMI
Öte yandan Genç Telekom’un liderliğinde devam eden ligde 20. hafta mücadelesi yarın oynanacak Final Gençlik-Maliye Milli Piyango maçı ile başlayacak. Ligde cumartesi günü 10 karşılaşma yapılacak. Perde pazar günü oynanacak Tire Belediye-İstanbul Büyükşehir Belediye maçı ile noktalanacak. Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde haftanın programı şöyle. 20 Ocak Cuma: 14.30 Final Gençlik-Maliye Milli Piyango (Final Okulları Spor Salonu). 21 Ocak Cumartesi: 14.00 Tenis Eskrim Dağcılık-Optimum TED Ankara Kolejliler (Bayrampaşa SS), 14.30 Genç Telekom-Best Balıkesir (Ankara Spor Salonu), 15.00 Gameteks PAU-Darüşşafaka (Gümüşler Spor Salonu), 15.00 Vestel-Gelişim Koleji (Manisa Atatürk Spor Salonu), 16.00 Selçuk Üniversitesi-Garanti Koza İstanbul (Selçuk Üniversitesi SS), 16.30 Başkent Gençlik-Pertevniyal (Ankara Spor Salonu), 16.30 Orman-Uşak Üniversitesi (M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu), 18.00 Gaziantep B.B.- Akhisar Belediye (Karataş Şahinbey Spor Salonu). 22 Ocak Pazar: 17.00 Tire Belediye-İstanbul Bşb. (Tire Spor Salonu).
SPOR SERVİSİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.