Selçuk 'Final'e çıkıyor

Selçuk 'Final'e çıkıyor

Son 3 maçını kazanarak büyük çıkış yakalayan Torku Selçuk Üniversitesi 32. haftada bugün kendi evinde Final Gençlik'i ağırlayacak.

Son 3 maçını kazanarak büyük çıkış yakalayan Torku Selçuk Üniversitesi 32. haftada bugün kendi evinde Final Gençlik'i ağırlayacak. Kampus 19 Mayıs Spor Salonunda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi ligin son 3 haftasına girilirken sahasında Final Gençlik'i konuk edecek. Saat 16.00'da başlayacak karşılaşma Kampus 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanacak. Geride kalan haftalarda oynadığı 31 karşılaşmanın 21'ini kazanan Torku Selçuk Üniversitesi topladığı 52 puanla ligde 3. sırada bulunuyor. Final Gençlik ise kazandığı 13 maçla 44 puanla 13. sırada yer alıyor. Final Gençlik kadrosunda Marshall Obrian Moses ve Mustafa Güçyetmez gibi iyi oyuncuları kadrosunda bulunduruyor. Torku Selçuk Üniversitesi'nde ise Halil Üner'in gelişi ile birlikte ön plana çıkan oyuncu kalmadı. Kadroda bulunan bütün oyunculara süre veren Üner bütün oyuncularından maç içerisinde yararlanıyor. Oyunu Birkaç oyuncu üzerine kurmak yerine takım oyunu oynatan Üner şuana kadar istediğini de almış görünüyor. Takım halinde iyi savunma yapan sarı-mavili takım hücumda da bütün oyuncularıyla etkinlik sağlıyor.

TARAFTARI BEKLİYORUZ

Ligin son 3 haftasına girilirken Play-Off heyecanı da yavaş yavaş salonlarda hissedilmeye başlandı. Gelecek yıl Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele edecek takımların belli olacağı Play-Off'u oynayacak ekipler yavaş yavaş netleşiyor. Play-Off öncesi performansı ile umut vaat eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi taraftarına güveniyor. Evinde oynadığı maçlarda büyük bir taraftar dğesteğini arkasına alan Üniversite'nin Play-Off maçlarının daha fazla rağbet görmesi bekleniyor. Torku Selçuk Üniversitesi Basın Sözcüsü Kerem Öten, “Biz takım olarak Play-Off havasına girdik. Her ne kadar ligde daha 3 maç olsa da bu maçları da Play-Off süreci içerisinde değerlendiriyoruz. Final Gençlik maçında da taraftarımızın desteğinin büyük olacağına inanıyoruz. Umarım taraftarımıza güzel bir maç izletebiliriz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.