Selçuk Beykoz önünde

Selçuk Beykoz önünde

Selçuk Üniversitespor Uşakta düzenlenen 2. Muratbey Turnuvasının ilk maçında Uşak Belediyespora 64-43 yenildi. Temsilcimiz turnuvanın son maçını bugün Beykoz ile yapacak

Yeni sezon hazırlıkları dahilinde Uşak’ta düzenlenen 2. Muratbey Turnuvasına katılan Selçuk Üniversitespor ilk maçında Uşak Belediyespor’a 64-43 yenildi. Atatürk Spor Salonu'ndaki maçta, Uşak Belediye, ilk periyodu 18 -12, devreyi de 33-25 önde tamamladı. Karşılaşmanın 3. periyodunu da 46-32 önde tamamlayan Uşak Belediye maçı 64-43 kazandı. Sahaya Hakan Üsküplü, Murat Yolcu ve Nikolay Pastal üçlüsünden yoksun çıkan sarı-mavili ekip karşılaşma boyunca pek varlık gösteremedi.
Bu tip maçlarda galibiyetin yada yenilginin öneminin olmadığını dile getiren Selçuk Üniversitespor antrenörü İsmail Beleş, “ Lig öncesinde yapılan hazırlık maçlarında alınan galibiyet yada yenilgilerin bir önemi yoktur. Tek önemli şey burada görebildiğiniz eksiklikler ve yapabileceklerinizdir. Bütün takımlar hazırlık maçların bu amaçla oynar. Tabiî bütün takımlar her maçını kazanmak ister. Biz de kazanmak istiyoruz. Fakat her şeyden önce yapmak istediklerimizi ve sahaya oyunumuz nasıl yansıttığımız önemli. Bunu başardığımız zaman galibiyet kendiliğinden gelir diye düşünüyorum. Üç as oyuncumuz yoktu bu karşılaşmada. Onların da takıma katılması ile oyun yapımız değişecektir. Tecrübeli oyuncularımızın gençlerin hırslı basketbolu ile iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum.  17 Ekim tarihinde oynayacağımız lig karşılaşmasına kadar hazır hala geleceğimizi düşünüyorum. Hazırlıklarımızın gidişatından memnunum. Oyuncularımız ve ben taraftarımızla buluşmayı iple çekiyoruz. Onlara en güzel ve heyecanlı oyunları seyrettirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.
Turnuvanın diğer maçında ise Gelişim Koleji, Beykoz’u 82-80’lik skorla mağlup etti. Atatürk Spor Salonu'ndaki maçta Beykoz, ilk periyodu 30-25, devreyi de 46-44 önde tamamladı. Karşılaşmanın 3. periyodu da 69-66 Beykoz lehine tamamlandı. Ancak son periyotta rakibine üstünlük sağlayan Gelişim Koleji maçı 82-80 kazandı.
SON SINAV BEYKOZ’LA
Selçuk Üniversitespor, Uşak’ta düzenlenen turnuvanın son maçında ise bugün Beykoz ile karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 13.00 olarak açıklandı. Sarı-mavililer, bu maçın ardından da Konya’ya dönecek ve lig hazırlıklarına tesislerinde devam edecek. Yönetici ve kafile başkanı Yavuz Tezcan, idmanların yanı sıra özel maçlara ağırlık vererek, takımdaki eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını söyledi. Öte yandan sarı-mavililerde, yabancı transferi için arayışların devam ettiği ve gerek duyulursa bir yerli oyuncu daha alınabileceği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.