Selçuk başladı

Selçuk başladı

Torku Konya Selçuk Üniversitesi yeni sezon hazırlıklarına başladı. Oyuncular sağlık kontrolünden geçerken yabancı oyuncuların önümüzdeki haftadan itibaren takıma katılacağı bildirildi

Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi 2014-2015 sezonunun hazırlıklarına başladı.  Oyuncularından ilk grup Kızılay Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti. Sarı-mavililerde yerli oyunculardan Cihan Amasyalı, Eren Özteke, Ogün Sevinç, Valentin Pastal, Mesut Ademoğlu ve Burak Selen sağlık kontrolünden geçirildi. Kan tahlilleri alınan oyuncular daha sonra dâhiliye, ortopedi, genel cerrahi ve kardiyoloji testlerinden geçti.Torku Selçuk Konya Selçuk Üniversitesi’nde yabancı oyuncuların ise önümüzdeki haftadan itibaren Konya’ya geleceği ve kontrolden geçeceği belirtildi.

BU YIL DAHA AVANTAJLIYIZ

Torku Konya Selçuk Üniversitesi 2014-2015 sezonu hazırlıklarına başladı. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde Selçuk Üniversitesi Stadyumu’nda yapılan çalışmaya oyunculardan Eren Özteke, Cihan Amasyalı, Valentin Pastal, Ogün Sevinç Burak Selen ve Mesut Ademoğlu katıldı. Antrenmana oyuncu azlığından dolayı genç oyuncuların yanı sıra Selçuklu Belediyespor’da forma giyen Onur Gülverende katıldı.Antrenman öncesi konuşan başantrenör Aziz Bekir, “Bu yıl geçen yıla göre daha avantajlıyız. Kendi şartlarımız doğrultusunda istediğimiz oyuncuları aldık. Yapılan transferlerden memnunum. Çok paylaşımcı ve savunmada sert olan bir takım olmak hedefindeyiz. Özellikle pota altında güçlü bir takım olacağız. Baskılı savunma ve Sean Williams’ın blok tehdidini kullanarak, hızlı hücum etmek amacındayız. Bu gerçekleşmez ise yarı sahada paylaşımcı bir takım olmak istiyoruz.Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanarak hem Türkiye Kupası hem de lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.”şeklinde konuştu. 

İYİ BASEKTBOLLA SALON DOLAR

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Başantrenörü Aziz Bekir, sezon içinde iyi basketbol oynamaları durumunda salonun dolacağını söyledi. 10 bin kişilik yeni sezonda oynama konusunda emin olmadığını söyleyen Aziz Bekir sözlerini şöyle sürdürdü. “Salon değişikliğinin doğru bir fikir olup olmadığı konusunda emin değilim. Yeni salonda Milli takıma çok iyi destek olunmuştu. Ama burada milli duygular söz konusuydu. Bu bizi kandırabilir. İyi basketbol oynuyorsan salon dolar. İyi oynuyorsan insanlar gelir izler seni. Geçen sezon 800-1000 seyirci geldiğinde az bir destekle coşuyorduk. Burada 50 bin öğrenci var diyorlar ama istediğimiz desteği bir türlü alamıyoruz. Biz bu sayının maalesef yüzde 5’ini bile salona çekemiyoruz”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.