Mustafa Pirinç son yolculuğuna uğurlandı

Mustafa Pirinç son yolculuğuna uğurlandı

Meram Belediyesi'nde Başkan Vekili olarak görev yapan ve aynı zamanda meclis üyeliğini yürüten Mustafa Pirinç'in beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.

Safa Değirmen’in Sahibi Sami Pirinç’in de kardeşi olan Mustafa Pirinç’in vefatı derin üzüntüye neden oldu. AK Partili milletvekilleri, belediye başkanları ve il başkanı da vefat haberinin ardından taziye mesajları yayınlayarak, Pirinç ailesine başsağlığı diledi. 49 yaşında vefat eden Mustafa Pirinç 2 çocuk babasıydı.

CENAZEYE YOĞUN KATILIM

Merhumun cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze merasimine; AK Parti Konya Milletvekilleri; Tahir Akyürek, Mustafa Hakan Özer, Selman Özboyacı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti ilçe başkanları, Pirinç ailesinin akrabaları, yakınları, sevenleri, dostları ve çok sayıda kişi katıldı.

BAŞKAN KAVUŞ’TAN TAZİYE MESAJI

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı. Kavuş, mesajında şunları söyledi: “Belediye meclis üyemiz, ailemizin kıymetli ferdi Mustafa Pirinç kardeşim tedavi gördüğü hastanede maalesef hayata gözlerini yumdu. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. Bizler onun vesile olduğu hayırlı işlere şahit olduk ve ondan razıydık. Allah'ta kendisinden razı olsun, makamını cennet eylesin. Geride kalanlara bol sabır diliyorum. Başımız sağolsun.” Mustafa Pirinç’in cenazesinin bugün öğle namazı sonrası Üçler Mezarlığına defnedileceği öğrenildi. Merhaba Gazetesi olarak merhum Mustafa Pirinç’e Allah’tan rahmet, Sami Pirinç ve ailesine de sabır diliyoruz.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.