Selçuk ‘Ateş’ maçına hazırlanıyor

Selçuk ‘Ateş’ maçına hazırlanıyor

Torku Konya Selçuk Üniversitesi kendisi gibi ateş hattında olan Aliağa Petkim takımıyla hafta sonu deplasmanda karşılaşacak.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi kendisi gibi ateş hattında olan Aliağa Petkim takımıyla hafta sonu deplasmanda karşılaşacak. Bu maç sarı-mavili ekip için tam bir ateş hattı karşılaşması olacak. Selçuk üniversitesi bu maçı kazanarak biran önce alt sıralardan kurtulmak istiyor.   

Beko Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi sezonun 17. Hafta maçında deplasmanda Aliağa Petkim’e konuk olacak. Sarı-mavili ekip kendisi gibi ateş hattında olan rakibini yenerek alt sıralardan bir an evvel uzaklaşmak istiyor. Sezonun ilk galibiyetini sahasında Aliağa Petkim’e karşı alan  Torku Konya Selçuk Üniversitesi 2. Yarının ilk galibiyetini de rakibi karşısında almanın planlarını yapıyor. Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren sarı-mavili ekipte sakat oyuncunun olmaması teknik ekibi sevindiriyor.  Beşiktaş karşısında şanssız bir  yenilgi alan Torku Konya Selçuk Üniversitesi Aliağa Petkim maçıyla yeni bir başlangıç yapmak istiyor.

MAÇ PAZAR GÜNÜ  

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nin deplasmanda Aliağa Petkim ile oynayacağı zorlu müsabaka Pazar günü saat 17.00’de başlayacak. Maç İzmir Enka Spor Salonunda oynanacak.
  
ALİAĞA PETKİM SON SIRADA

 Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nin Pazar günü deplasmanda konuk olacağı Aliağa Petkim takımı sıralamada son basamakta yer alıyor. Sarı-mavili temsilcimiz ise rakibinin 1 basamak üzerinde bulunuyor. İzmir temsilcisi  oynadığı 16 maçta 2 galibiyet 14 yenilgi aldı.  Aliağa Petkim bu iki galibiyeti sahasında Galatasaray Liv Hospital ve Olin Edirne takımlarına karşı aldı.  Dış saha karnesi kötü olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’ni sahasında iki maç kazanan rakibi karşısında zor bir maç bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.