Selçuk 3te 3 yaptı

Selçuk 3te 3 yaptı

Pertevniyali 82-71 mağlup ederek moral bulan Selçuk Üniversitesi, üst üste 3. galibiyetini alarak moral buldu.

Ligin 13. haftasında Akhisar Belediyespor’u konuk edecek olan temsilcimiz hazırlıklarına başladı
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitespor deplasmanda oynadığı maçta Pertevniyal takımını 82-71 yenerek art arda 3 galibiyetini aldı.  Sezonun 9. haftasında sahasında oynadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kaybeden sarı-mavili ekip bu karşılaşmadan sonra oynadığı maçları kazandı. Sezonun 10. haftasında Başkent Gençlik’i yenen Torku Selçuk Üniversitespor 11. hafta ise sahasında oynadığı Gamateks Pamukkale Üniversitesi maçından da galibiyetle ayrılmasını bildi.
Sarı-mavili ekip son olarak geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbul temsilcisi Pertevniyal’a konuk oldu. Selçuk Üniversitespor bu maçı da kazanarak galibiyet serisini 3’e çıkardı. Sarı-mavili ekip kazandığı bu maçla birlikte puanını 20 yaparken galibiyet sayasını ise 8’e çıkardı. Aldığı bu galibiyetlerle büyük moral bulan sarı-mavililer, puanını 20’ye çıkarttı ve ligin 5. sırasında yer aldı. Temsilcimiz ligin 13. haftasında kendi salon ve seyircisi önünde önümüzdeki Çarşamba günü Akhisar Belediyespor’u konuk edecek. 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak olan maç saat 16.00’da başlayacak. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına başlayan Selçuk Üniversitesi’nde önemli bir eksik bulunmuyor.
Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nin 12. haftasına geçtiğimiz gün yapılan 7 maç ile devam edilirken, Genç Telekom evinde Final Gençlik’i yenerek namağlup unvanını korudu. Ligde 12. hafta heyecanı geçtiğimiz cumartesi günü oynanan Pertevniyal–Selçuk Üniversitesi karşılaşması ile başlarken, namağlup Genç Telekom, Ankara Spor Salonu’nda rakibi Final Gençlik’i 95-83 yenerek 12’de 12 yaptı ve zirvedeki yerini korudu. Ligin 12. haftası dün oynanan üç maç ile tamamlandı.  Ligde dün Uşak Üniversitesi Belediye–Gelişim Koleji, Darüşşafaka–Orman ve Maliye Milli Piyango–Optimum TED Ankara Kolejliler karşılaşmaları oynandı. Cumartesi günü alınan toplu sonuçlar ise şu şekilde; Pertevniyal–Selçuk Üniversitesi: 71-82 Genç Telekom–Final Gençlik: 95-83 Gamateks Pamukkale Üniversitesi–İstanbul BŞB: 81-78 Best Balıkesir–Tire Belediyesi: 63-66 Başkent Gençlik–Vestel: 106-99 Akhisar Belediyespor–Garanti Koza İstanbulspor: 76-38 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor–Tenis Eskrim Dağcılık: 77-71
Öte yandan ligin 13. hafta maçları önümüzdeki cumartesi günü oynanacak. Karşılaşmaların programı ise şöyle: Optimum TED Ankara Kolejliler–Darüşşafaka 13.00    Ankara TOBB S. S. Tenis Eskrim Dağcilik-Başkent Gençlik 14.00 İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu Gelişim Koleji-Maliye Milli Piyango 14.30 İzmir Gelişim Koleji S. S. Final Gençlik-Gaziantep Büyükşehir, 14.30 Bursa Final Okulları Spor Salonu İstanbul Büyükşehir–Pertevniyal, 15.00 İstanbul Bayrampaşa Spor Salonu Selçuk Üniversitesi-Akhisar Belediyespor 16.00 Konya Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Spor Salonu Garanti Koza İstanbulspor-Best Balıkesir Basketbol Kulübü 17.00 İstanbul Zeyyad Baykara Spor Salonu Tire Belediye-Uşak Üniversitesi Belediyespor 17.00 İzmir Tire Spor Salonu Orman-Genç Telekom 18.00 Ankara M. Sait Zarifoğlu S. S. Vestel-Gamateks Paü 18.30 Manisa Atatürk Spor Salonu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.