Şekerspor’un kampı yarın bitiyor

Şekerspor’un kampı yarın bitiyor

TFF 2. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi verecek temsilcimiz Şekersporda, Bolu kampı yarın sona erecek.

Dahası, yeşil-beyazlılar üçüncü etap çalışmalarını yarın Sakaryaspor ile oynayacağı özel karşılaşma ile noktalayacak. Akşam geç saatlerde Konya’ya dönecek temsilcimizde futbolculara hafta sonu izni verilecek. 24 Ağustos Pazartesi günü tesislerde toplanacak olan yeşil-beyazlılar, ligin ilk haftasında deplasmanda oynanacak Turgutluspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Temsilcimizde hedef lige 3 puanla başlamak olarak belirlendi.
Oynadığı özel maçlarda başarılı futboluyla dikkat çeken Şekerspor’da, futbolcuların performansı hem yöneticileri, hem de teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın, yarınki maça yine as kadro ile çıkması bekleniyor. Yeşil-beyazlıların, Sakarya karşısında Ziya, Anıl, Serkan, Turgay, Gökhan Caba, Samet Gören, Ömer Ali, İshak, Murat, Cafercan ve Muhammet Reis’den oluşan 11 ile çıkacağı öğrenildi. Takıma yakında katılmasına karşın oynadığı futbolla göz dolduran Gökhan Caba, kampta yıldızlaşan isimlerin arasına girmeyi başardı.
Teknik Direktör İsmail Kartal, sezon hazırlıklarının çok iyi geçtiğini ve şu ana kadar takımın sergilediği performanstan memnun olduğunu yineledi. Hazırlık maçlarındaki skorların yanı sıra sergilenen futbolun kendilerini umutlandırdığını söyleyen Kartal, “Gebzespor önünde de kaliteli futbolumuzu sergilemeye devam ettik. Bu bize lig öncesinde moral verdi. Her geçen gün daha iyi bir performans çizgisi yakalıyoruz. Yarınki Sakarya maçında son provamızı yapıp, artık lige döneceğiz” dedi.
Transfer döneminde bir çok takımın sevgilisi haline gelen Şekerspor’un milli futbolcusu Ömer Ali Şahiner ise forma giydiği ilk yarıda önemli işler yaptı ve yeni sezonda takımına ne kadar faydalı olacağını gösterdi. Ayrıca Şekerspor’un oynadığı hazırlık maçlarında gol ayağı olan Murat Gürbüz Erol, attığı gollerle teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Sezon başında Manisaspor’dan transfer edilen 1988 doğumlu Murat, şu ana kadar takımın oynadığı maçlarda 7 golün altına imzasını attı. Şekerspor’un sağ kanadında oynayan genç futbolcu Murat, zaman zaman forvet hattında etkili olması ve güçlü fiziği ile takıma çok büyük katkı sağlıyor. Öte yandan yeşil-beyazlılar fizik kondisyonu ve maç içerisinde gösterdiği performansla her geçen gün daha iyi olacağının sinyallerini veriyor. Temsilcimiz sezon başında takım içerisinde yaptığı revizyon ve alınan genç futbolcularla yaş ortalamasını 23’e düşürmüştü.
Öte yandan Gebze maçının ardından yaptığı idmanlarla çalışmalarına devam eden Şekerspor, bugün sabah kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Akşam saatlerinde yapacağı taktik ve teknik idmanla  günü tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar, yarın yapacağı çift idmanın ardından turnuvanın son maçında oynayacağı Sakaryaspor maçı için dinlenmeye geçecek. Sakaryaspor ile karşı karşıya geleceği son maçtı temsilcimiz 21 Ağustos’ta oynanacak. Yeşil-beyazlılar zorlu maçın ardından kamp çalışmalarını da noktalamış olacak. Sakarya maçının ardından Konya’ya dönecek olan Şekerspor, iki gün izin yapacak ve 24 Ağustos’ta yeniden top başı yapacak. Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar, Lig’in ilk maçında Turgutluspor ile yapacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.