Şekerspor’da son rötuşlar

Şekerspor’da son rötuşlar

TFF 2. Ligi 2. grupta mücadele eden Şekersporda yarın oynayacağı Eyüpspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlı ekip bugün yapacağı son antrenmanla zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.

Denizli Belediyespor maçında bir puanı son anda kurtaran yeşil-beyazlı ekip beklediği çıkışı bu karşılaşmada yapamadı. Kendi sahasında Alanyaspor’a kaybetmesinin ardından Denizli Belediye maçına büyük umutla bakan Şekerspor zorlu deplasmanda aradığı 3 puanı bulamadı. Bu maçta istediğini alamayan Yeşil-beyazlı ekip yarın ise sahasında Eyüpspor’u konuk edecek. Bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başlayan Şekerspor taraftarı önünde kazanarak sevenlerinin gönlünü almak istiyor. Pazar gününden buyana Eyüpspor maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılar son hazırlığını bugün yapacağı taktik idmanı ile tamamlayacak.

Zorlu mücadeleye çıkış maçı olarak bakan Konya Şekerspor mücadeleye mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. Şuana kadar oynadığı 3 maçta 1 yenilgi 2 de beraberlik alan yeşil-beyazlı ekip  galibiyet ile tanışmak ve üst sırlara tırmanmak istiyor. Rakip Eyüpspor ise oynadığı iki maçta da henüz puanla tanışamadı. İlk haftayı bay geçen Eyüp ekibi ikinci hafta ise deplasmanda oynadığı karşılaşmada Sarıyer’e 2-0 kaybetti. Sarı-lacivertli ekip 3. maçında ise evinde Akhisar Belediye Gençlikspor’a 3-0 kaybetti. Henüz puanı bulunmayan İstanbul ekibi Şeker karşısına galibiyet parolası ile çıkacak.
Eyüp karşısında galip gelerek ilk 3 puanla tanışmak istediklerini ifade eden İsmail Kartal, “Sezona istediğimiz gibi başlayamadık. Turgutlu karşısında alınan 1 puan bize moral olmuştu ancak sahamızda gelen Alanyaspor yenilgisi bizi üzdü. Denizli Belediyespor karşısında galip gelerek bunu telafi etmek istiyorduk ancak olmadı. Oradan da 1 puanla ayrıldık. Yarın sahamızda ikinci maçımıza çıkacağız. Tek düşüncemiz rakibimiz karşısında galip gelmek. Son üç haftadır yaşananlar oyuncularım üzerinde ister istemez bir kazanamama baskısı oluşturdu. Eyüpspor maçından alacağımız galibiyetle bu baskıyı üzeremizden atarak ileriye daha moralli bakmak istiyoruz.
Çalışmalarımızı bu doğrultuda yaptık. Antrenman toplantılarımızda bu durumdan nasıl kurtulacağımızın istişarelerini yaptık. Geride kalan 3 maçımızı da unuttuk. İnanıyorum ki Eyüp karşısında alacağımız galibiyetle tırmanışa geçeceğiz. Alanyaspor maçında bizi yalnız bırakamayan taraftarlarımızın bu maça da gelmelerini ve bizi desteklemelerini bekliyoruz. Alanyaspor maçında yaşatamadığımız mutluluğu İnşallah bu defa yaşatacağız. Şekerspor’un zorlu yolda taraftarına her zaman ihtiyacı var. Takımlarını yalnız bırakmamaları gerekiyor. Bu zorlu maçta onların desteğine çok ihtiyacımız var. Rakibimizin henüz puanı yok. Onlar da buraya büyük bir stresle gelecek. İki takım içinde zor maç olacak. Kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.