Şekerspor’da son imza Taylan’dan

Şekerspor’da son imza Taylan’dan

Konya Şekerspor transferde bombayı patlattı ve Urfasporun yetenekli golcüsü Taylan Eliaçıkı renklerine bağladı.

Teknik Direktör İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Yeşil-beyazlılar, dış transferdeki 13. imzayı golcü oyuncu Taylan Eliaçık’a attırdı. Geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor ve Şanlıurfaspor takımlarında forma giyen ve özellikle Güneydoğu ekibinde yakalamış olduğu başarıyla bir çok takımın transfer gündemine giren Taylan ile her konuda anlaşan temsilcimiz golcü oyuncuyu dün takıma dahil etti.

Akşam saatlerinde Bolu kampına katılan Taylan, “Hedefli bir takım olan Konya Şekerspor’a geldiğim için çok mutluyum. İnşallah arkadaşlarımızla el ele verip, Şekerspor’u hedeflediği Bank Asya Birinci Ligi’ne çıkartacağız” dedi. Öte yandan yeşil-beyazlılar Galatasaray’da forma giyen genç futbolcu Cafercan ile ilgileniyor. Yöneticilerin bu isme imza attırarak transferi noktalaması belirtiliyor.
TAYLAN ELİAÇIK KİMDİR?
27 Mayıs 1984 Malatya doğumlu olan Taylan, futbol hayatına Mersin İdmanyurdu altyapısında başladı. Aynı kulüpte profesyonel olan Taylan daha sonra sırasıyla Mersin İdmanyurdu, Mardinspor, Erzincanspor, Mezitlispor, Kahramanmaraşspor, K. Erciyesspor ve Şanlıurfaspor takımlarında forma giydi. Geçen sezon toplam 12 gol kaydeden Taylan, kariyeri boyunca Bank Asya Birinci Lig (26 maç 6 gol), TFF 2. Lig (100 maç 30 gol), 2. Lig (10 maç), TFF 3. Lig (29 maç 29 gol) ve Türkiye Kupası (5 maç) müsabakalarında forma giydi.
Öte yandan Şekerspor’da, lig hazırlıkları Bolu’da sürdürülüyor. Hafta başında Bolu’ya giderek Termal otelde kampa giren ve günde çift antrenmanla lige hazırlanan yeşil-beyazlılar, Denizli Belediyespor adına düzenlenen futbol turnuvasının ilik maçında, gruptaki en güçlü rakiplerinden Denizli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Oturmuş biri kadroya sahip olan rakibi karşısında gençlerden oluşan bir kadro ile mücadele eden temsilcimiz, karşılaşmayı 2-0 kaybetti. 
Maçla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Şekerspor teknik direktörü İsmail Kartal, karşılaşmanın genç oyuncuları görme açısından yararlı olduğunu söylerdi. Kartal, lig hazırlıklarına daha yeni başladıklarını belirterek açıklamasını şöyle sürdürdü. “Daha yolun başındayız. Kondisyon artırıcı çalışmalarımız sürüyor. 3 günlük antrenmanın ardından Denizli maçına çıktık. Karşılaşmada, BAL takımından gelen futbolcularla, denemek için kampa götürdüğümüz futbolculara şans verdik. Önemli olan sonuç değil, futbolcularımızı görmekti.”
Şekerspor, Bolu kampında, ikinci maçını,yine turnuva nedeniyle 23 Temmuz Perşembe günü 2. lig takımlarından Sakaryaspor ile oynayacak. Termal otelin sahasında yapılacak maça yeşil-beyazlılar yine gençlerden oluşan ağırlıklı bir kadro ile çıkacaklar. Temsilcimiz, Denizli Belediyespor futbol turnuvasını 27 Temmuz’da Turgutluspor ile oynayacağı maçla tamamlayacak. Şekerspor’da ilk döneme hazırlıkları 28 Temmuz’da tamamlanacak ve futbolculara 2 gün izin verilecek. Bu arada, genç ve denenene bazı oyuncuların gönderilmesiyle kadroda indirilecek.
Yeşil-beyazlı takımda transfer çalışmaları da devam ediyor. En son, Malatyaspor’dan defans oyuncusu Turgay’ı renklerine bağlayan Şekerspor’da, 10 numaralı formayı giyebilecek iyi bir orta saha ve gol alanlarında etkili olabilecek forvet oyuncusu transferi için temaslar sürdürülmekte. Takım içerisinde dengeleri bozmadan transfer yaptıklarını ve bu yıl en çok 150 bin TL verdiklerini söyleyen Başkan Yavuz Erence, bu iki transferi de gerçekleştirmeleri halinde eksikleri kalmayacağını ve ligde de ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum