Şekerspor’da Kartal krizi sürüyor

Şekerspor’da Kartal krizi sürüyor

TFF 2. Lig 2. Grupta Mücadele eden Şekersporda patlak veren teknik adam krizi devam ediyor.

Teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını henüz ayıramayan yeşil-beyazlı ekipte nasıl gelişmeler yaşanacağı merakla bekleniyor. Sezon başında takımın başına geçmesi bilmeceye dönen İsmail Kartal’ın gidişi de problemli olacak gibi görünüyor.

Yeşil-beyazlı yönetim konuyla ilgili olarak suskunluğunu koruyor. Herhangi bir resmi açıklama yapılmaması nedeniyle, Konyalı futbolseverlerin kafalarında soru işaretleri dolaşmaya başladı. Sezon başında yapılan birçok kaliteli transfere rağmen bir türlü istenen sonuçların alınamaması nedeniyle, İsmail Kartal’la yolların ayrıldığı kulislerde sık sık konuşulur oldu.
Takımda ise hafta sonu sahasında oynayacağı Fethiyespor maçı hazırlıklarına başlarken, takımı yardımcı antrenör Bilal Şar nezaretinde çalışıyor. temsilcimiz hafta sonu oynayacağı Fethiyespor maçı hazırlıklarına da yardımcı antrenör Bilal Şar yönetiminde, dün başladı. Recep Konuk Tesislerinde yapılan antrenmanda, alınan başarısız sonuçlar nedeniyle futbolcuların moralsiz olduğu gözlendi. Fethiyespor maçını alarak kötü gidişe dur demek isteyen yeşil-beyazlı ekibin futbolcuları galibiyet sözü verdi.
Konya Şekerspor’da Murat’ın cezası sürerken, Tepecikspor maçında kırmızı kart gören ve sarı kart cezalısı durumuna düşen Gökhan Caba, Fethiyespor maçında forma giyemeyecek. Kaleci Ziya’nın ise tamamen düzeldiği ve görev verildiği takdirde bu maçta oynayabileceği belirtildi.
Sezon başından buyana şanssızlığını kıramayan Şekerspor ikinci yenilgisini almanın üzüntüsünü yaşıyor. Lige beraberlikle başlayan ve sonraki haftalarda da aynı şekilde lige devam eden yeşil-beyazlı ekip İstanbulspor galibiyeti ile lige tutunmayı beklerken yaşanan teknik direktör krizi Tepecikspor maçını kaybetmesine neden oldu. Ligde 9 maç oynayan yeşil beyazlı ekip sadece iki yenilgi aldı. Ancak 6 maçta ise rakipleri ile yenişemeyen Şekerspor tek galibiyetini ise sahasında İstanbulspor’a karşı aldı.
Kupada ise ligin aksine ilk iki maçını da kazanarak play-off maçlarına kalan yeşil-beyazlı ekip Adanspor ile eşleşti. Ligdeki sıkıntıyı kupa maçlarında atmak isteyen Şekerspor bu maçlara moral ve motivasyon kazanma gözüyle bakıyor. Ligde 7. sırada bulunan yeşil-beyazlı ekip hafta sonu oynayacağı Fethiyespor maçını kazanarak tüm olanları unutmak istiyor.   
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.