Şekerspor’da Kartal bilmecesi

Şekerspor’da Kartal bilmecesi

Tarihinde ilk kez yükseldiği TFF 2.Ligi şampiyon bitirdikten sonra Bank Asya 1.Ligin kapısından dönen temsilcimiz Şekersporda teknik direktör İsmail Kartal bilmecesi yaşanıyor.

Yönetim, 3 yıllık sözleşmesi devam eden tecrübeli çalıştırıcı ile yola devam edip etmeyeceğini henüz açıklamazken, Kartal’da yönetimden gelecek haberi bekliyor. Daha önce pazartesi yapılması beklenen Erence-Kartal görüşmesinin de bugün ya da yarın yapılacağı bu görüşmeden sonra İsmail Kartal’ın Şekerspor’daki görevine devam edip etmeyeceği netlik kazanacak. Tecrübeli çalıştırıcı yönetimle bir önce görüşerek önünü görmek isterken, yeşil-beyazlı yönetimin Kartal’la yola devam edip etmeyeceğini açıklamaması da kafalarda soru işaretine neden oldu. Sezona Yavuz İncedal ile başlayan uzun vadede Süper Lig’ e yükselmek için takımın başına İsmail Kartal’ı getiren Şekerspor yönetiminin, Kartal’la devam edip etmeyeceğini halen açıklamaması, yönetimin başka hocalarla görüşüyor şeklinde yorumlanıyor. Yönetimin bir kanadının Kartal ile yola devam etmek istediği ancak bir bölümünün ise takımın başına başka bir hocanın getirilmesinden yana oldukları belirtiliyor. Önceki gün kendisine ulaştığımız Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, “Hocamızın şartları tamam” derken, devam yönünde resmi bir açıklamanın yapılmaması, Şekerspor’da İsmail Kartal bilmecesi yaşandığını tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriyor

KARTAL’A 5 TAKIMDAN TEKLİF GELDİ

Öte yandan daha önce Sivasspor’u Süper Lig’e taşıyan tecrübeli çalıştırıcının da 4’ü Bank Asya 1.Lig, 1’İ Süper Lig olmak üzere 5 takımdan transfer teklifi geldiği ifade ediliyor. Sezon başında Şekerspor ile aynı grupta yer alan önümüzdeki sezon Bank Asya 1.Lig’de mücadele edecek Mersin İdmanyurdu’nun İsmail Kartal’a teklif götürdüğü ancak sözleşmesi devam eden Kartal’ın bu takımla görüşmediği belirtildi. Kartal’a teklif götüren takımlardan birisi de geçtiğimiz yıl Süper Lig’e veda eden Vestel Manisaspor. Manisalı idarecilerin de Mersin İdmanyurdu gibi İsmail Kartal ile çalışmak istedikleri ancak yönetimden haber bekleyen Kartal’ın bu tekliflerin hepsini geri çevirdiği gelen haberler arasında. Tecrübeli çalıştırıcıya Aragones’i gönderdikten sonra yeni bir yapılanmaya giden sportif direktörlüğe Aykut Kocaman’ı getiren Fenerbahçe’den de teklif geldiği belirtildi. Şekerspor ile devam edip etmeyeceği sıra dönüşen İsmail Kartal da bu transferleri doğruladı. Yönetimden bir an önce haber bekleyerek önünü görmek isteyen Kartal, “Halen Şekerspor’un antrenörüyüm. 3 yıllık sözleşmem devam ediyor. Şu an zaten istesem de bir yere gidemem. Bugün (Salı) ya da yarın Başkanla görüşüp karar vereceğiz. Umarım hayırlı bir karar ortaya çıkar. Olmazsa bana gelen teklifler doğrultusunda antrenörlük yaşamıma devam edeceğim” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.