Şekerspor’da dört imza daha

Şekerspor’da dört imza daha

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor transferde hızını kesmedi.

Yarın Recep Konuk Tesisleri’ne bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar, transferde hızını kesmedi. Geçtiğimiz hafta içinde Tokatspor’dan Ahmet Turan Solak, Beylerbeyi’nden Hasan Engin Ekler ve Karsspor’dan Rıdvan Sağlam’a imza attıran Konya Şekerspor, bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Tarsus İdmanyurdu’ndan Kadir Demirel, Kırşehirspor’dan Samet Maviş, Marmarisspor’dan Serkan Silan ve Beykoz’dan Samet Gören’i renklerine bağlamayı başardı.

Öte yandan yeşil-beyazlılar yeni sezon hazırlıkları için yarın tesislerinde bir araya gelecek. Perşembe günü Anıt Hastanesi’nde sağlık kontrollerini tamamlayacak olan temsilcimiz, sezon çalışmaları için Bolu’ya gidecek.
Geçtiğimiz sezon Bank Asya Birinci Ligi’nin kapısından dönen Konya Şekerspor, yeni sezon hazırlıkları için Çarşamba günü Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya geliyor. TFF 2. Ligi’nde bu yıl ikinci grupta mücadele edecek yeşil beyazlılar, Perşembe günü sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilecek. Sağlık kontrolünün ardından kurban keserek 2009–2010 sezonunu resmen açacak Konya Şekerspor sezonun ilk çalışmasını da Perşembe günü Recep Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirecek. Yeşil beyazlılar hazırlık kampını ise Bolu’da geçirecek.
Salı akşamı ya da Çarşamba günü sabah saatlerinde Konya’da olması beklenen Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, yeni sezonda öncelikli hedeflerinin 2. grubu ilk iki sırada bitirerek, Yükselme Grubu’na kalmak olduğunu söyledi. Ege Bölgesi ve İstanbul takımlarından oluşan bir grupta yer aldıklarını belirten Kartal “Güçlü bir grupta mücadele vereceğiz. Bu gruptan çıkmak bizim için aynı zamanda avantaj teşkil edecek. İlk iki dışında kalan takımlar da sonuçta hedefli takımlar olacak” diye konuştu. Transfer çalışmalarının kendisinin verdiği liste doğrultusunda yürütüldüğünü ifade eden İsmail Kartal, “Şu ana kadar yapılan takviyelerle transferin büyük kısmını hallettik. Üç veya dört oyuncu daha alarak transferi kapatacağız.” dedi.
Öte yandan yeşil-beyazlılar, iç transferde futbolcularına yeni teklifler sunmaya devam ediyor. Mali açıdan ücretleri daha aşağılara çekerek krize karşı durmaya çalışan yeşil-beyazlılar, futbolcularına yeni teklifler sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün sol kanatta forma giyen Serkan Sacit’e yeni anlaşma metnini sunan yeşil-beyazlılar, bu oyuncunun teklifi reddetmesi üzerine yolarını ayırdı.
İç transferde yüksek maliyetli oyuncuların fiyatlarında indirim isteyen yeşil beyazlı yönetim,  Cem Baki, Faruk Temel, Hakan Turan, Emrehan Ceylan ve Emre Köksal ile yollarını ayırmıştı. Muhammed Reis, Anıl Abanoz, Şinasi Ev, İshak Çakmak, Ömer Ali Şahiner ve kaleci Gürsel Yaprakçı ile yeniden anlaşma sağlandığı ve bu futbolcularla yola devam edileceği öğrenildi. Ömer Ali için ise Fenerbahçe’nin ısrarcı olduğu, ancak yeşil-beyazlıların bu futbolcuyu vermek istemedikleri öğrenildi.
Yeşil-beyazlı renklere bağlanacak diğer futbolcularla ilgili transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içerisinde yürüten Şekerspor’un, orta sahanın sol önünde görev yapan bir futbolcu, bir forvet ve bir kaleci ile temasları devam ediyor. Çalışmalarını aralıksız devam ettiren yeşil-beyazlıların anlaşma sağladığı isimleri birer birer açıklaması bekleniyor. Bu sezon maçların erken başlayacak olması nedeniyle temsilcimiz hazırlıklarına 15 Temmuz’da başlaması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum