Şekersporda cezalı ve sakat sıkıntısı yaşanıyor

Şekersporda cezalı ve sakat sıkıntısı yaşanıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor ligin 12. haftasında Yeni Malatyaspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor ligin 12. haftasında Yeni Malatyaspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Bu karşılaşma öncesinde sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu teknik ekibi düşündürüyor. Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Konya Torku Şekerspor’un geride kalan Pazar günü Altay deplasmanında son saniye golü ile yenilmesinin üzüntüsü yaşanıyor. Doksan dakika boyunca mükemmel bir futbol oynadıklarını, ancak futbolun garip bir cilvesi olarak yedikleri son dakika golüyle hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını belirten yeşil-beyazlıların teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, “Altay karşısında sezonun en iyi oyununu oynadık. Galibiyet hakkımızdı ama, futbol garip bir oyun. Çalışıyor çabalıyorsunuz, sonunda yediğiniz şanssız bir golle sahadan puansız ayrılıyorsunuz. Artık bu maç geride kaldı. Şimdi deplasmanlarda yenilgisi olmayan Yeni Malatyaspor ile sahamızda oynayacağız. Onların yenilgisiz olması bizi bağlamıyor, çıkıp işimize bakacak ve galip geleceğiz. Beş eksiğimiz var, ancak onların yerine oynayacak olanlar da sahada aslanlar gibi savaşacaktır. Sonuçta maça rakip de onbir kişi çıkıyor, siz de onbir kişi. Oyuncularım arasında ayrım yapmam. Tek isteğim, Konyalı sporseverler bizi yalnız bırakmayıp, tribün desteği versin. Bu desteğe takımın ihtiyacı var. Oynadığımız futbolun karşılığını bu kez alacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Konya Torku Şekerspor’da sarı kart cezalıları İshak ve Kerem ile sakatlıkları süren kaleci Akın, Erkan ve Özhan Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecek.
Koaelispor karşısında aldığı galibiyetin ardından Altay’a mağlup olmasına rağmen daha derli toplu bir futbol ortaya koyması ile dikkat çeken temsilcimizin tek hedefi kendi evinde kazanmak ve iyi bir çıkışın başlangıcını yapmak.
Şekerspor, İzmir’de kaybettiği üç puanla birlikte iki futbolcusunun da cezalı duruma düşmesi ile üzüntü yaşadı. Temsilcimiz yeni Malatyaspor maçına dört eksikle çıkacak.  Altay maçına sarı kart sınırında bulunan 3 futbolcusu ile çıkan yeşil-beyazlılar, İshak Çakmak ve Kerem Can Akyüz’ün sarı kart görmeleri ile bu iki ismini kaybetti. Bu durumun ardından Şekerspor’da, Ameliyat geçiren ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacak olan kaleci Akın ve yapılan antrenmanlarda eli kırılan Erkan Ferin’in yanı sıra iki futbolcunun da cezalı duruma düşmesi ile eksik sayısı dörde çıktı. Ayrıca temsilcimizde Murat Dilek ceza sınırında bulunuyor. Dilek, Yeni Malatya maçında kart gördüğü takdirde 13. haftada oynanacak olan Balıkesirspor maçında forma şansı bulamayacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.