Şekerspor’da Cafercan sesleri

Şekerspor’da Cafercan sesleri

Yeni sezonda TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Bolu kampında çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bir taraftan transfer bir diğer taraftan da hazırlık maçları ile çalışmalarına devam eden yeşil-beyazlılar, kamptaki 2. hazırlık sınavını bugün 2. lig takımlarından Sakaryaspor önünde verecek. Termal otelin sahasında yapılacak maça yeşil-beyazlılar yine gençlerden oluşan ağırlıklı bir kadro ile çıkacaklar.

Temsilcimiz, Denizli Belediyespor futbol turnuvasını 27 Temmuz’da Turgutluspor ile oynayacağı maçla tamamlayacak. Şekerspor’da ilk döneme hazırlıkları 28 Temmuz’da tamamlanacak ve futbolculara 2 gün izin verilecek. Bu arada, genç ve denenen bazı oyuncuların gönderilmesiyle kadroda indirilecek.
Kamp öncesi bir değerlendirme toplantısı yapan başkan Yavuz Erence, teknik kadronun isteği doğrultusunda 3 transfere daha yaparak transfere son noktayı koyacaklarını söylemişti. Bu doğrultuda, Şekerspor yönetimi Malatyaspor’dan alınan defans oyuncusu Turgay’dan sonra dün de iki yeni transferi gerçekleştirdi.
Diğer taraftan transfer çalışmalarını alacakları bir futbolcu ile sonlandırmanın hesaplarını yapan yönetim kurulu, Galatasaray’ın alt yapısında yetişmiş Cafercan Aksu ile ilgileniyor. geçtiğimiz gün Urfaspor’un yetenekli futbolcusu Taylan Eliaçık’ı renklerine bağlamaya başaran yeşil-beyazlılar, Cafercan’ı transfer ederek gençleştirdiği kadrosuna güç katmayı hedefliyor. Ayrıca yeşil-beyazlıların ismi açıklanmayan bir isimle de görüştüğü gelen haberler arasında.
Genç Milli Takımların formasını 98 kez giyen ve Galatasaray'ın altyapısında yetişen Cafercan Aksu, kendini izleyen herkesi, tekniğine, oyun zekâsına ve duran toplardaki ustalığına hayran bırakıyor. Geçtiğimiz sezon Bank Asya 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da kiralık olarak forma giyen genç yetenek 1987 Antalya doğumlu. Futbola Antalya Yolspor’da başlayan Cafercan, 13 yaşında İstanbul’da Galatasary’ın düzenlediği seçmeleri kazandı ancak kalacak yer sorunu nedeni ile evine dönmek zorunda kaldı.
Bundan iki ay sonra Riva’da yapılan genç mili takım seçmelerine çağırılan Cafercan, burada beğeni toplayarak sarı-kırmızılı camiaya ilk adımını attı. Galatasaray’ın alt yapısında yetişen genç yetenek, Çaykur Rizespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Orduspor, Türk Telekomspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da kiralık olarak forma giydi.
Öte yandan Lige, Bolu Termal otelde kamp yaparak hazırlanan Şekerspor’da transfer iki yeni oyuncunun alınmasıyla tamamlanırken, özel maçlar serisi de devam ediyor. Bolu kampında daha bir hafta geçmeden, Denizli Belediyespor adına düzenlenen turnuvanın ilk maçında Denizli Belediyespor ile karşılaşan ve genç bir kadro ile mücadele ederek 2-0 yenilen yeşil-beyazlılar, turnuvada ikinci maçlarını bugün 2. lig takımlarından Sakaryaspor ile yapacaklar. Termal otelin sahasında oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Temsilcimiz, turnuvanın son maçında ise 27 Temmuz Pazartesi günü Turgutluspor ile mücadele edecek. Bu maçın ardından Şekerspor’un 1. döneme kampı tamamlanacak.  
Bank Asya 1. ligine yükselme şansını geçen sezon değerlendiremeyen ve bu yıl gerçekleştirmeyi hedefleyen Şekerspor’da, hazırlıklar, sabahları kondisyon ve öğleden sonra da teknik olmak üzere çift antrenmanla sürdürülmekte. Yeşil-beyazlı ekibin Bolu kampı, 10’ar günlük üç dönem halinde yapılacak. Üç hazırlık maçının oynanacağı 1. dönemin ardından kamp kadrosu denenen ve BAL takımından gelen bazı futbolcuların gönderilmesiyle büyük bir olasılıkla 26’ya indirilecek. Şekerspor’un kampında halen, son üç yeni transferle birlikte 37 futbolcu bulunmakta. Şekerspor teknik direktörü İsmail Kartal, turnuva maçlarında denenen ve genç futbolculara şans tanıyarak onları görme olanağı bulduklarını, kendileri hakkında kesin kararı 27 Temmuz’da oynanacak Turgutluspor maçından sonra vereceklerini sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.