Şekerspor yeni bir sayfa açacak

Şekerspor yeni bir sayfa açacak

Türkiye 2. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Denizli Belediyespor maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor.

Recep Konuk Tesislerinde Teknik Direktör İsmail Kartal nezaretinde çalışan yeşil-beyazlılar Denizli Belediyespor maçı ile yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Öte yandan Türkiye Kupası’nda temsilcimiz Şekerspor’un 2. turda rakibi belli oldu. Yeşil-beyazlılar, kura çekimi sonrasında aynı grupta bulunan Eyüpspor ile eşleşti.

Turgutlu ve Alanyaspor maçlarını unutan Konya Şekerspor Denizlispor karşısında galip gelerek yeni bir sayfa açmanın planlarını yapıyor. Yeni sezona genç bir kadro ile başlayan Şekerspor’un iki maçta da yaşadığı gol sıkıntısının ise yapılan taktik çalışmaları ile giderilmeye çalışılıyor.
Teknik direktör İsmail Kartal yapılan antrenmanlarda oyuncularını sık sık uyarıyor. Antrenmanlarda oyuncular ile bire bir ilgilenen tecrübeli teknik adam futbolcularını zorlu maça daha iyi motive etmek için yoğun çaba harcıyor. Yeşil-beyazlı oyuncuların ise gün geçtikçe morallerinin düzeldiği ve hafta sonu deplasmanda oynayacakları Denizli Belediyespor maçına daha iyi konsantre olmaya başlamaları teknik heyet ve yönetimi memnun ediyor.
Puansız Denizli Belediyespor karşısında zorlanmak istemeyen Konya Şekerspor çalışmalarını yaptığı teknik ve taktik çalışmalar ile sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekibin deplasmanda oynayacağı Denizli Belediyespor maçının programı ise belli oldu. Şekerspor bugün öğleden sonra yada cumartesi sabah maçın oynanacağı Denizli’ye hareket edecek. Selim Uysal’ın kafile başkanlığında bu ile gidecek yeşil-beyazlı ekip Napa Otel’de konaklayacak.  
Turgutlu ve Alanyaspor karşılaşmalarını unuttuklarını ifade eden Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, deplasmanda oynayacakları Denizli Belediyespor maçını kazanarak yeni bir sayfa açacaklarını söyledi. “Turgutluve Alanyaspor maçları geride kaldı. Biz bu karşılaşmalardan alacağımız dersleri aldık eksiklerimizi gördük. Ancak bu maçlar geride kaldı. Oynadığımız iki maçı unuttuk. Artık önümüze bakıyoruz.
Daha önümüzde uzun bir maraton var. Lig yeni başladı ve bu puan kayıplarının illaki telafisi olacaktır. Bu yenilgiyi kafamızdan atarak hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Denizli Belediyespor maçına konsantre olduk. Asıl bundan sonra bizim için zorlu bir maraton başlıyor. Önümüzdeki haftalar içinde kupa maçı dahil 5-6 tane maç oynayacağız.
Takım içinde birkaç eksiğimiz var. Transfer döneminde almayı çok istediğimiz oyuncular oldu ancak kısmet olmadı. Elimizdeki oyuncularla en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Antrenmanlarda oyuncularıma gereken uyarıları yaptım. Oyuncuların antrenmanlardaki hırs ve performansından memnunum. Dış sahada oynayacağımız Denizli Belediyespor maçında kendilerinden bekleneni vereceklerinden eminim. İnşallah Pazar günü oynayacağımız zorlu maçı kazanarak yeni bir sayfa açarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.