Şekerspor umut verdi

Şekerspor umut verdi

Konya Şekerspor, Belek kampında özel sınavlara devam ediyor

Konya Şekerspor, Belek kampında özel sınavlara devam ediyor. İlk maçını Karşıyaka ile oynayan yeşil-beyazlılar dün de Boluspor karşısında bir kez daha kendini deneme fırsatı buldu

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, 2. yarı hazırlıklarına devam ediyor. Antalya Belek’te çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, ilk hazırlık maçını geçtiğimiz gün Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka ile yaptı. Temsilcimiz ikinci özel sınavını dün Boluspor karşısında verdi. Karşıyaka maçında her iki yarıda da iki değişik onbirle sahaya çıkan yeşil-beyazlılar, aynı taktiği dün Boluspor karşısında da denedi. Teknik adam Mustafa Çapanoğlu, Karşıyaka maçında yeni transferlerden Bilal Aziz’e forma şansı verirken, dün de bir diğer yeni isim Erkam’ın maç performansını görme imkanı buldu.

Şekerspor Karşıyaka ve Boluspor önünde aldığı skordan çok oynadığı futbolla beğeni topladı. Yeşil-beyazlılar, bir diğer taraftan da ara transfer çalışmalarını sürdürüyor. Konya Şekerspor bir kaleci ve bir sağ kanat oyuncusu ile anlayarak ara transfere son noktayı koymak istiyor. Yeşil-beyazlılar kampın son hazırlık maçını yarın Bandırmaspor ile oynayacak. Öte yandan hazırlık sınavlarının ardından kam çalışmalarını tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar, Türkiye Kupası ve Lig’de yoğun bir maç trafiği yaşayacak.

Şekerspor Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında 12 Ocak Perşembe günü saat 20.30 deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Sezonun 16. hafta maçını ise 15 Ocak tarihinde Tokatspor ile oynayacak. Lig’in 16. hafta maçları 14-15 Ocak tarihinde oynanacak. Program ise şu şekilde: 14 Ocak Ofspor-Gaziosmanpaşa 15 Ocak Pendikspor-Diyarbakırspor, Bugsaş-Balıkesirspor, Bozüyükspor-Yeni Malatya, Turgutluspor-Altay, Tepecikspor-Kocaelispor, Şanlıurfaspor-İskenderun Demir Çelik, Konya Şekerspor-Tokatspor.

Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, kamp çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini ve oynadıkları iki hazırlık maçında takımın performansını beğendiğini söyledi. Şu ana kadar yaptıkları çalışmaların karşılığını her iki özel maçta aldıklarını düşündüğünü ifade eden Çapanoğlu; “Her iki maçta da iyi bir performans ortaya koyduk. Ekip olarak gelecek için takımımın ışık verdiğini düşünüyorum. Özel maçlarda skordan çok ortaya koyduğumuz futbolla ilgilendik. İyi işler yaptık ve iyi mücadele ettik. İlk yarız bir 11 ikinci yarılarda ise başka bir 11 görme imkanım oldu. Ayrıca Bilal Aziz ve Erkam’ı deneme imkanı bulduk. İnşallah ikinci yarıda çok daha iyi bir Şekerspor olarak hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz” dedi. 

Ara transfer çalışmalarını da değerlendiren Çapanoğlu; “Şu ana kadar iki önemli isimle anlaştık ve performansları memnuniyet verici. Kaleci Akın’ın sakatlığından dolayı boşalan bu mevkiyi kaliteli bir isimle doldurmak istiyoruz. Ayrıca sağ kanada kaliteli bir isim daha almak istiyoruz. Ancak bunun için aceleci davranmıyoruz. Çünkü takıma katacağımız bu isimler şu an elimizde bulunan futbolculardan daha iyi, daha kaliteli bir isim olmalı. Bunun dışında aynı seviyede bulunan futbolcuların üzerine bir oyuncu daha almanın bir anlamı olmayacak. Tek düşüncemiz ikinci yarıda önümüze koyduğumuz ilk 5 hedefi için iyi bir kadro oluşturmak” diye konuştu.

BURAK TAŞPINAR

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.