Şekerspor Turgutlu’ya hazırlanıyor

Şekerspor Turgutlu’ya hazırlanıyor

2009-2010 futbol sezonunda TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin ilk haftasında oynayacağı Turgutluspor maçının hazırlıklarına başladı.

Bolu kampını Sakaryaspor ile oynadığı özel maçla tamamlayan yeşil-beyazlılar, ligin ilk haftasında Turgutluspor ile Manisa deplasmanında yapacağı maçın hazırlıkları için dün Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya geldi. Saat 17.30’da yaptığı tek idmanla günü tamamlayan Şekerspor, bugün çift idman gerçekleştirecek.

Başarılı bir kamp dönemi geçiren yeşil-beyazlılarda zorlu maç öncesi her hangi bir eksik bulunmuyor. Kamp dönemi boyunca iki önemli turnuvaya giren ve gücünü deneme fırsatız yakalayan yeşil-beyazlılar, her iki turnuvada ortaya koyduğu futbolla göz doldurdu ve gelecek için umut verdi. Yeşil-beyazlıların yeni transferi Gökhan Caba, kampta yıldızlaşan isimlerin arasına girmeyi başardı. Şekerspor’un milli futbolcusu Ömer Ali Şahiner forma giydiği maçlarda önemli işler yaptı ve yeni sezonda takımına ne kadar faydalı olacağını gösterdi. Ayrıca Şekerspor’un oynadığı hazırlık maçlarında gol ayağı olan Murat Gürbüz Erol, attığı gollerle teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Sezon başında Manisaspor’dan transfer edilen 1988 doğumlu Murat, şu ana kadar takımın oynadığı maçlarda 7 golün altına imzasını attı. Şekerspor’un sağ kanadında oynayan genç futbolcu Murat, zaman zaman forvet hattında etkili olması ve güçlü fiziği ile takıma çok büyük katkı sağlıyor. Öte yandan yeşil-beyazlılar fizik kondisyonu ve maç içerisinde gösterdiği performansla her geçen gün daha iyi olacağının sinyallerini veriyor.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Bolu kampını başarılı bir şekilde tamamladıklarını ve lig havasına girdiklerini söyledi. Tek düşüncelerinin lige iyi bir başlangıç yapmak olduğunu ifade eden Erence; “Geçtiğimiz sezonda başarılı bir performans ortaya koyarak tecrübemizi artırdık. Bank Asya Ligi’nin kapısından dönerek üzüldük ancak ilk senemizde böyle bir başarı yakalamak bizi gelecek için umutlandırdı. Bu sezon daha kaliteli bir ekiple ligde mücadele edeceğimizi düşünüyorum.  Özellikle uyum sorununu çok kısa bir sürede aşmamız bizim için çok önemli bir avantaj oldu. Artık hazırlıklarımızı lige yönelik sürdüreceğiz. İnşallah şu ana kadar gösterdiğimiz performans lige de yansır” dedi
Teknik Direktör İsmail Kartal ise geçirdikleri başarılı bir çalışma döneminin ardından lig hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Kartal açıklamasına şöyle devam etti: “Sezon öncesi çalışmalarımız boyunca futbolcularımın ortaya koydukları gayretli çalışma ve performanslarından çok memnunum. Sezon başında takımdan ayrılan ve yeni katılan futbolcularımız çok oldu. Yeni bir oluşum içerisine girdik ve bunu başarılı bir şekilde tamamladığımızı düşünüyorum. Bu oluşumun getirdiği uyum sorunu ise kamp döneminde çözdük. Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlar ve ortaya koyduğumuz futbolla bunu göstermiş olduk. Şimdi tek hedefimiz lige iyi bir başlangıç yapmak. Bunun için iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. İlk rakibimiz olan Turgutluspor’u yenerek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ekip olarak bunu başaracak gücümüz var. İnşallah istediğimizi alırız.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.