Şekerspor Turgutlu’ya hazır

Şekerspor Turgutlu’ya hazır

Yeni sezonda TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, lig hazırlıklarını tamamladı.

İlk haftada Turgutluspor ile karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlılar, zorlu maçın çalışmalarını geçtiğimiz gün tamamlayarak Menajer Osman Önder Kafile Başkanlığı’nda Manisa’ya gitti. Anemon Otel’de kampa giren yeşil-beyazlı temsilcimiz bugün Manisa’da yapacağı ter idmanının ardından zorlu maçın saatini beklemeye başlayacak.
Lig’in ilk haftasına galibiyetle başlamanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar, Turgutluspor’u mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. Zorlu maç öncesinde her hangi bir eksik bulunmayan Şekerspor’da, sağ arka adalesinde küçük bir sorun olan ve hafta içinde sadece düz koşular yapan Cafercan’ın durumu henüz bir netlik kazanmadı. Galatasaray’dan alınan genç yetenek Cafercan, teknik adam İsmail Kartal’ın görev vermesi halinde forma şansı bulabilecek. Ancak tecrübeli hocanın uzun lig maratonu öncesinde tecrübeli futbolcuyu riske etmemesi bekleniyor.
Kamp dönemi boyunca iki önemli turnuvaya giren ve gücünü deneme fırsatız yakalayan yeşil-beyazlılar, her iki turnuvada ortaya koyduğu futbolla göz doldurdu ve gelecek için umut verdi. Ayrıca temsilcimiz 3. etap çalışmaları çerçevesinde katıldığı Denizli Belediyespor turnuvasının ilk maçında Turgutluspor ile karşılaşarak, hafta sonu oynanacak olan maçın bir provasını da yapmış oldu. Öte yandan kam dönemi boyunca umut veren futbolcuların Konya’da yapılan lig çalışmaları ve Manisa yolculuğu esnasında neşeli tavırları tüm camiayı sevindirdi.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, lig hazırlıklarını başarılı bir şekilde tamamladıklarını ve Turgutlu maçını kazanmak istediklerini. Tek düşüncelerinin lige iyi bir başlangıç yapmak olduğunu ifade eden Erence; “Geçtiğimiz sezonda başarılı bir performans ortaya koyarak tecrübemizi artırdık. Bank Asya Ligi’nin kapısından dönerek üzüldük ancak ilk senemizde böyle bir başarı yakalamak bizi gelecek için umutlandırdı. Bu sezon daha kaliteli bir ekiple ligde mücadele edeceğimizi düşünüyorum.  Özellikle uyum sorununu çok kısa bir sürede aşmamız bizim için çok önemli bir avantaj oldu. Bu sezon oldukça çetin bir ligde mücadele edeceğimize inanıyorum. Bütün takımlar iyi transferler yaptı ve iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Bizde iyi bir ekip olduk. Önümüzde büyük hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmak için mücadele edeceğiz. Konya’nın ve Şeker camiasının anlının akı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi
Teknik Direktör İsmail Kartal ise yarın Turgutluspor önünde önemli bir sınav vereceklerini söyledi. Lig’in ilk maçında Manisa ekibini deplasmanda mağlup etmek istediklerini ifade eden Kartal; “Lig’e iyi ve moralle başlamak için alacağımız bu galibiyet çok önemli. Rakibimiz Turgutlu da kendi evinde oynamanın getirdiği avantajı iyi kullanmak isteyecektir. O açıdan bakıldığında her iki ekip içinde oldukça zorlu bir karşılaşma olacak. Ancak biz istediğimizi alarak evimize dönmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Şimdi tek hedefimiz lige iyi bir başlangıç yapmak. Oldukça iyi bir kadro kurduk. Daha genç ve daha diri bir takımla ligde başarılı işler yapacağımıza inanıyorum. Benim bu konuda futbolcularıma olan güvenim tam” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.