Şekerspor tempoyu artırdı

Şekerspor tempoyu artırdı

Geçtiğimiz sezon ilk kez mücadele verdiği TFF 2. Liginde başarılı bir sezon geçiren ve ilk yılı olmasına karşın Play-Offlara kadar yükselerek büyük bir başarıya imza atan Şekersporda gözler yeni sezona çevrildi.

Geçen sezona göre daha genç bir kadro oluşturmanın hazırlıklarını yapan yeşil-beyazlılarda, iç ve dış transfer çalışmaları çok yönlü olarak sürdürülüyor. Yeşil-beyazlılar, büyük bir gizlilikle yürütülen transfer çalışmaları içerisinde defans, orta saha ve forvet için atağa geçti.

Dış transferde 3 futbolcu ile imza aşamasına gelindiği belirtilirken, bu futbolcuların bir kaleci, bir santrfor birde orta saha oyuncusu olduğu öğrenildi. İç transferde de anlaşma sağlanan futbolcularla önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanması bekleniyor. Bu sezon maçların erkene başlayacak olması nedeniyle temsilcimizde hazırlıklarında Temmuz ayının ilk haftasında başlaması bekleniyor. Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, genç, başarılı ve gelecek vadeden bir takım kurmak için çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi.
Ayrıca iç transferde nasıl bir politika izleneceği ve takım içinde hangi futbolcuların gidip hangi futbolcuların kalacağı kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. Henüz kesin bir açıklama yapılmamasına karşın teknik adam Kartal’ın hazırladığı rapora göre İshak, Şinasi, Hüseyin, Muhammet Reis, Gürsel, Ömer Ali ve opsiyon hakkı Şekerspor’da bulunan Emre gibi isimlerin takımda kalmasını istediği belirtiliyor. Şekerspor’un milli futbolcusu Ömer Ali için ise Fenerbahçe’nin ısrarcı olduğu, ancak yeşil-beyazlıların bu futbolcuyu vermek istemedikleri öğrenildi.
Transferde aceleci davranmadıklarını ve ince eleyip sık dokuduklarını ifade eden Erence; “Transfer çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Komitemiz bu konu ile ilgili her ince ayrıntıyı araştırıyor hesaplarımızı ona göre yapıyoruz. Bu araştırmaların neticesinde Konya Şekerspor ve Konya’nın uyabilecek futbolcuları renklerimize bağlamak için gayret göstereceğiz. Bizim yapımıza faydalı olabilecek sporcuları kadromuza dahil edeceğiz. Genç dinamik ve Konya sporuna uzun yıllar hizmet edebilecek bir takım oluşturmak için mücadele ediyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.