Şekerspor temposunu artırdı

Şekerspor temposunu artırdı

Yeni sezonda TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, 3. etap kamp çalışmalarına devam ediyor.

 Adıyaman turnuvasının ardından Denizli Belediyespor’un düzenlediği turnuvaya katılan yeşil-beyazlılar grubundaki ikinci maçını dün Gebzespor ile yaptı. İlk maçında Turgutluspor ile 0-0 berabere kalan yeşil-beyazlılar, bu maçta da gösterdiği performansla göz doldurdu. 
Gebze maçının ardından yaptığı idmanlarla çalışmalarına devam eden Şekerspor, bugün sabah kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Akşam saatlerinde yapacağı taktik ve teknik idmanla  günü tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar, yarın yapacağı çift idmanın ardından turnuvanın son maçında oynayacağı Sakaryaspor maçı için dinlenmeye geçecek. Sakaryaspor ile karşı karşıya geleceği son maçtı temsilcimiz 21 Ağustos’ta oynanacak. Yeşil-beyazlılar zorlu maçın ardından kamp çalışmalarını da noktalamış olacak.
Sakarya maçının ardından Konya’ya dönecek olan Şekerspor, iki gün izin yapacak ve 24 Ağustos’ta yeniden top başı yapacak. Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar, Lig’in ilk maçında Turgutluspor ile yapacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.
Turnuvanın ilk maçında Turgutlu karşısına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkan yeşil-beyazlıların, Gebze karşısına da Gürsel, Anıl, Serken, Turgay, Onur, Samet Gören, Samet Maviş, İshak, Murat, Cafercan, Melih, Mert, Kadir, Engin, Rıdvan, Muhammet Reis ve Evren 11’i ile mücadele etti. Ayrıca Şekerspor Tenkit Direktörü İsmail Kartal’ın alt yapıdan çağırdığı ve geçtiğimiz günlerde Bolu kampına katılan Aykut, Emincan, Mustafa Yurdakul ve Oğuz gibi genç yetenekler bu maçlarda forma şansı buluyor.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence kamp döneminin çok iyi geçtiğini ve her hangi bir problemlerinin olmadığını söyledi. Şu ana kadar oynadıkları hazırlık maçlarında iyi bir performans ortaya koyduklarını ve Adıyamanspor turnuvasında kazandıkları kupa ile moral bulduklarını ifade eden Erence; “Bolu kampının ilk iki bölümü takımımız için gayet olumlu bir şekilde sonuçlandı. Özellikle uyum sorununu çok kısa bir sürede aşmamız bizim için çok önemli bir avantaj oldu. Artık hazırlıklarımızı lige yönelik sürdüreceğiz. İnşallah şu ana kadar gösterdiğimiz performans lige de yansır. Grubumuzda birbirinden güçlü ekipler bulunuyor. Tüm gruplar içerisinde yapılan değerlendirmeler sonucunda yorumlar bu şekilde gelişti. Ancak biz artık tecrübe kazanmış bir ekibiz. Lige ağırlığımızı koyacak güçte bir takımız. Bunu da futbol olarak lige yansıttığımızda başarılı neticeler alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal ise 2. ve 3. kamp dönemi boyunca yaptıkları özel karşılaşmalarda iyi bir futbol ortaya koyduklarını söyledi. Adıyaman, Sakaryaspor ve Gebze maçlarında performansları ve aldıkları skorlarla tüm camiayı sevindirdiklerini ifade eden Kartal; “Gençlerle çıktığımız ve 0-0 berabere kaldığımız Turgutlu maçında da iyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. Gebze önünde de kaliteli futbolumuzu sergilemeye devam ettik. Bu bize lig öncesinde moral verdi. Her geçen gün daha iyi bir performans çizgisi yakalıyoruz. Lige kadar daha iyi olacağımıza ve hazır duruma geleceğimize inanıyorum. Ayrıca lig hazırlıklarına başladığımız ilk dönem itibari ile takımdan giden ve aramıza yeni katılan birçok yeni futbolcumuz oldu. Eski ve yeni futbolcuların kaynaşmasını sağlamak adına iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Ayrıca yeni bir takım olmanın getirdiği uyum sorununu çok kısa bir sürede aştığımız için oldukça mutluyum. Önümüzdeki bir hafta içinde oynayacağımız maçlarla son durumumuzu görme imkanımız olacak. Buda takım için iyi bir artı olacak. İnşallah kamp döneminin sonuna kadar çok daha iyi bir ekip oluruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.