Şekerspor, Telekom’a bileniyor

Şekerspor, Telekom’a bileniyor

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunda son 3 haftaya girilirken, matematiksel olarak garantileyemediği Play-Offlar için büyük avantaj yakalayan temsilcimiz Şekerspor, Telekomspor maçının hazırlıklarına dün start verdi.

Temsilcimizde sakatlıkları devam ettiği için uzun bir süre takımdan ayrı kalan Kenan Başkan topla birlikte çalışmalara başlarken, Ferhat Yayla’nın da 10 gün içinde takıma katılacağı bildirildi. Kenan’ın Telekom deplasmanına yetişmesinin zor olduğu ancak Ferhat Yayla ile Play-Off maçlarında forma giyebileceği belirtildi. Öte yandan Maltepespor, karşılaşmasında cezalı oldukları için forma giyemeyen İshak ve Emirhan’ın Telekom deplasmanında forma giyebilecek.

Telekom deplasmanından beraberlikle dönerek Play-Off’ları garantilemenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda oyuncular bundan sonra Bank Asya 1.Lig’i düşünmeye başladı. Telekom maçını moralli sürdüren yeşil-beyazlılarda oyuncuların zorlu maçta galibiyetten başka bir şey düşünmediği bildirildi.
Şekerspor’un Play-Off’ları garantileyeceğini bilen, ancak bunu hiçbir zaman dillendirmeyen Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Maltepespor maçından sonra bu işin büyük ölçüde bittiğini söyledi. Oyuncularının sezon boyunca özverili şekilde mücadele ettiğini belirten Erence, “Oyuncularımızı ve hocamızı kutluyorum. Çok iyi bir takım olduk. Son haftalardaki başarılı performansımızın karşılığını Play-Off’larla aldık. Matematiksel olarak garantilemedik ama Ankara’dan beraberlikle dönerek Play-Off’lara gideceğimizi düşünüyorum. Umarım Play-Off maçları sonrası Bank Asya 1.Lig’e katılmayı başarırız” dedi.
KARTAL: İLK HEDEFİMİZ PLAY-OFF’LAR
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, göreve geldiğinde takımın sıralamada sondan 2. sırada yer aldığını, bugün ise 7 puan farkla lider olduklarını belirterek, bu başarıda oyuncuların, teknik heyetin, yönetimin, malzemecisinden masörüne kadar herkesin büyük katkısı olduğunu belirti. Kartal, sezon ortasında göreve geldiğini, buna rağmen önemli bir başarı yakaladıklarını belirterek, “Şu anda İstanbulspor gibi biz de küme düşmeme mücadelesi verebilirdik. Sezon ortasında takıma 10 yeni isim transfer ettik. Bu oyuncuların kısa sürede takıma ciddi katkılar sağlamasıyla önemli bir aşama kaydettik” diye konuştu. Maltepe maçını kazanarak en yakın takipçileri ile aradaki puan farkını 7'ye çıkardıklarını anlatan tecrübeli çalıştırıcı şunları kaydetti:
“Sondan 2. sıradan 7 puan farkla liderliğe yükselmek kolay iş değil. İlk hedefimiz Play-off'lara kalmak. Daha sonra Bank Asya 1. Lig için 8 takım arasında şansımızı sonuna kadar kovalayacağız. Ancak öncelikli hedefimiz Play-Off'lara kalabilmek. Bunun için ayağımız yere sağlam basmalı. Mevcut kadroyla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ben futbolcu arkadaşlarıma sonuna kadar güveniyorum”
Grupta bu hafta Türk Telekomspor ile sezonun en kritik 90 dakikasını oynayacaklarını ifade eden Kartal, bu maça da mutlak galibiyet hedefiyle çıkacaklarını sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.