Şekerspor, Telekom sınavında

Şekerspor, Telekom sınavında

TFF 2.Lig 3.Grup 16.hafta karşılaşmasında bugün deplasmanda Türk Telekom ile karşılaşacak olan temsilcimiz Şekerspor, karşılaşmadan beraberlikle ayrılması halinde Play-Offlara kalacak.

Zorlu maç 15.30’ta Türk Telekom Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı Mehmet Fatih Gökçe yönetecek. Gökçe’nin yardımcılığını Ahmet Akarca ve Sertaç Şükrü Kaplan yapacak. Temsilcimizde kart cezaları sona eren İshak ve Emirhan zorlu maçta forma giyebilecek. Topla birlikte çalışmaya başlayan ancak sakatlığı tam olarak geçmeyen Kenan Başkan ve Ferhat Yayla ise forma giyemeyecek.

Son iki sezonu şampiyonluklarla kapatan, önce Amatör Küme Süper Grup ardından TFF 3.Lig’de şampiyonluklar yaşayarak taraftarını sevince boğan yeşil-beyazlılar bugün Ankara’dan beraberlikle dönmesi halinde grup şampiyonluğunu ilan edecek ardından Bank Asya katılabilmek için Play-Off maçlarını beklemeye başlayacak. Geçtiğimiz hafta Maltepespor’u 2-0 yenerek Play-Off’lara katılma yolunda müthiş bir avantaj yakalayan yeşil-beyazlılarda bugünkü maç öncesi moraller yerinde. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın, “Play-Off’ları henüz garantilemedik” sözü üzerine, hafta boyunca Telekom hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdüren yeşil-beyazlı oyuncuların tecrübeli çalıştırıcıya galibiyet sözü verdiği bildirildi.

KARTAL: TEK DÜŞÜNCEMİZ KAZANMAK

Şekerspor teknik direktörü İsmail Kartal, Türk Telekom karşısında kendilerine beraberliğin yettiğini, ancak zorlu maçta galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Oyuncularının bu maçta kazanmak için her şeyi yapacağını vurgulayan Kartal, “Bizim ligde her maçı kazanmak gibi bir düşüncemiz vardı. 15 haftalık periyotta da iki kez mağlup olmamız bunu gösteriyor. Oyuncularımı bugüne kadar sergiledikleri mücadeleden ötürü kutluyorum. Bugün küme düşebilecek potansiyelde bir takımı aldık, bugünlere geldik, ara transferde aldığımız oyuncular takıma en kısa zamanda katkı sağlayınca ortaya bugün gelinen nokta çıktı. Şimdi tek düşüncemiz bugünkü maçta Play-Off’ları garantileyecek sonucu alarak ardından Bank Asya için mücadele etmek” dedi.

Bank Asya’ya katılmayı takım olarak çok istediklerini belirten tecrübeli çalıştırıcı, bu hedefe varabilmek için son ana kadar mücadele edeceklerini belirtti. 90 dakikalık maçların futbolun sürprizlerine açık olduğunu vurgulayan Kartal, şunları söyledi:

“Biz mevcut kadroyla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Şu anda tam bir takım olduk. Bu özelliğimizi devam ettirdiğimiz takdirde, diğer takımlar gibi mücadele edecek güce sahip olacağız. Takımın başına geldiğimizde bu sezon olmazsa önümüzdeki sezon Bank Asya’ya hedefleyeceğimizi söylemiştik. Çünkü 3 yıllık bir sözleşmem var. Bu sezon Play-Off’larda bir üst lig için mücadele edeceğiz ama bu sezon olmazsa önümüzdeki sezon bunun için daha şanslı olacağız, buna göre transfer yapacağız”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.