Şekerspor, taktik çalıştı

Şekerspor, taktik çalıştı

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunda liderliğini sürdüren temsilcimiz Şekersporda Maltepespor maçının hazırlıkları sürüyor. 14.haftayı 51 puanla, ikinci Telekomsporun 4 puan önünde kapatan yeşil-beyazlılar, Pazar günü evinde Maltepeyi mağlup edip, Telekomun puan

Grup şampiyonluğu için avantajlı konumda olan yeşil-beyazlılar Maltepe’yi yener, Telekom da İstanbulspor deplasmanından puansız dönerse, temsilcimiz son 3 haftaya en yakın rakibi önünde 7 puan farkla girmiş olacak.

Pazar günkü karşılaşmada temsilcimizde sakatlıkları süren Ferhat Yayla, Kenan Başkan ve kart cezalıları Emirhan ile İshak forma giyemeyecek. Yeşil-beyazlılar dün Maltepespor maçının taktiğini çalıştı.
Maltepespor maçını sezonun en önemli karşılaşmalarından biri olarak nitelendiren Teknik Direktör İsmail Kartal, oyuncularını rehavete kapılmamaları için uyardı. Cezalı İshak ve Emirhan’ın yokluğunda genç yıldız Ömer Ali’ye görev vermeyi düşünen tecrübeli çalıştırıcı, bu oyuncudan çok şey bekliyor. Karşılaşmaya Ömer Ali ile başlama ihtimali bulunan Kartal’ın sonuca erken gitmeyi planladığı kaydedildi.
ÖMER ALİ: GÖREV VERİLİRSE SEVE SEVE OYNARIM
Şekerspor’un gelecek vaad eden yıldızı Ömer Ali Şahiner, Maltepespor karşısında Teknik Direktör İsmail Kartal’ın görev vermesi halinde, en iyi şekilde mücadele edeceğini söyledi. İshak ve Emirhan’ın yokluğunda Maltepespor sınavında forma giyme şansı doğan genç oyuncu, “Çok iyi bir takımız. Play-Off’lar yolunda önemli bir avantaj yakaladık. İddiamızı sürdürebilmemiz için Maltepespor engelini de aşmalıyız. Maltepespor’un alt sıralarda yer alması, bu maçı bizim için daha önemli hale getiriyor. Onlarda ligde kalmak için son kozlarını oynayacak. Biz bu maçı alırsak yolu yarılarız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.