Şekerspor sıkı çalışıyor

Şekerspor sıkı çalışıyor

Lige iyi bir başlangıç yapamayan ve son haftalarda daha derli toplu bir görüntü ortaya koyan Konya Torku Şekerspor, sahasında oynayacağı Ofspor maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Ofspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Bu hafta sonunu maç yapmadan geçecek olan Şekerspor, 18. haftada kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Ofspor maçından galibiyet alarak iyi bir serinin başlangıcını yapmak istiyor. Gaziosmanpaşa ve Tokatspor maçlarında aldığı galibiyetle moral bulan yeşil-beyazlılar, Ofspor maçında da aynı performansı sahaya koymak için mücadele ediyor.
Devre arasında 3 futbolcu ile anlaşan ve bu isimlere Tokat maçında şans veren yeşil-beyazlılar, bir transfer daha yaparak dönemi kapatmak istiyor. Alınacak olan futbolcu konusunda daha önceleri sağ kanat mevkisine bir isim alınacağı yönünde açıklamalar yapılan temsilcimizde, Tokat açının ardından bu mevkinin değişebileceği gelen haberler arasında. Şekerspor, teknik adam Çapanoğlu’nun vereceği rapora göre transfer çalışmasını şekillendirecek.
Kendisinden iki üst sırada bulunan Ofspor karşısında kazanmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar alacağı galibiyetle bir taraftan ligin üst basamaklarına tırmanmak, diğer taraftan da zorlu rakiplerinden birini daha geride bırakmanın hesaplarını yapıyor. Ligin 17. haftasında oynanacak olan maçların programı şöyle: İskenderun Demir Çelikspor-Çorumspor, Kocaelispor-Şanlıurfaspor, Altay-Tepecikspor, Yeni Malatya-Turgutluspor, Balıkesirspor-Bozüyükspor, Diyarbakırspor-Bugsaşspor, Gaziosmanpaşa-Pendikspor, Tokatspor-Ofspor.
Ofspor ve Şekerspor’un Trabzon’da ki randevusundan 0-0’lık sonuç çıktı. Bu skorun ardından Şekerspor lige 7. Ofspor ise 10. sırada başladı. Aradan geçen 16 haftanın ardından inişli çıkışlı bir performans ortaya koyan Konya Şekerspor, ligde 6 galibiyet 3 beraberlik 7’de mağlubiyet aldı. Attığı 21 gole karşılık kalesinde 21 gol gören temsilcimiz 21 puanla ligin 11. sırasında yer alıyor. Trabzon temsilcisi Ofspor ise, 6 galibiyet 5 beraberlik 4’de mağlubiyet aldı. Attığı 20 gole karşılık kalesinde 16 gol gören Ofspor, 23 puanla ligin 9. sırasında yer alıyor.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, son iki haftada iyi bir performans otaya koyduklarını ve iki güzel galibiyetle moral bulduklarını söyledi. Ligin 17. haftasını maç yapmadan geçeceklerini ifade eden Erence; “Ofspor maçına galibiyet parolası ile hazırlanıyoruz. Bu haftayı bay geçecek olmamız nedeni ile eksiklerimizi daha net görmek ve bunları gidermek adına önümüzde uzun bir zaman var. bunu iyi değerlendirmek ve Ofspor önünde iyi bir seri yakalamak çalışmalarımızı devam ettireceğiz. takıma yaptığımız takviyelerle daha kaliteli bir ekip olduğumuzu düşünüyorum. Ligin ikinci yarısında daha iyi bir performans ortaya koyarak her zaman hedefli bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz. Bunun için tüm camia kenetlenerek çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
BURAK TAŞPINAR
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.