Şekerspor seri peşinde

Şekerspor seri peşinde

Konya Şekerspor, Ligin ikinci yarısının ilk maçında bugün Trabzon temsilcisi Ofspor ile kendi aha ve seyircisi önünde karşı karşıya geliyor

Konya Şekerspor, Lig’in ikinci yarısının ilk maçında bugün Trabzon temsilcisi Ofspor ile kendi aha ve seyircisi önünde karşı karşıya geliyor. Yeşil-beyazlıların tek hedefi üst üste 3. galibiyetini almak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin ikinci yarısının startını bugün veriyor. Yeşil-beyazlılar kendi saha ve seyircisi önünde Ofspor ile karşı karşıya gelecek. Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Orta sıralardan kurtulmak isteyen iki ekibin mücadelesini İstanbul Bölgesi ulusal hakemlerinden Emre Malok yönetecek. Malok’un yardımcılığını Sedat Bayrak ve Yunus Taşkın yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Barış Çardaklı. Karşılaşmanın orta hakem Emre Malok, yeşil-beyazlıların ilk kez bir maçında düdük çalacak.
İlk yarının 17. haftasını maç yapmadan geçen yeşil-beyazlılar Ofspor maçını kazanarak iyi bir serinin başlangıcını yapmak istiyor. Ofspor ve Şekerspor’un Trabzon’da ki sezonun açılış maçında taraflar sahadan 0-0’lık sonuçla ayrılmıştı. Konya Şekerspor, ligde 6 galibiyet 3 beraberlik 7’de mağlubiyet aldı. Attığı 21 gole karşılık kalesinde 21 gol gören temsilcimiz 21 puanla ligin 11. sırasında yer alıyor. Trabzon temsilcisi Ofspor ise, 6 galibiyet 5 beraberlik 4’de mağlubiyet aldı. Attığı 20 gole karşılık kalesinde 16 gol gören Ofspor, 23 puanla ligin 9. sırasında yer alıyor.
Şekerspor’da sakatlıkları süren Özgür ve İlkay’ın tedavileri devam ediyor. Maça yetiştirilmeye çalışılan futbolcuların durumu bugün belli olacak. Ayrıca Şekerspor’da, Kaleci Akın’dan sonra Sinan’da sakatlığı nedeni ile sezonu kapattı. Bir diğer taraftan da yeşil-beyazlılara sevindirici haber Okan Koç’tan geldi. Yaklaşık iki haftadır sakatlığı devam eden Okan’ın sağlık durumunun iyiye gitti ve takımla birlikte idmanlara çıktı. Okan Koç, teknik heyet görev verdiği takdirde Ofspor maçında forma şansı bulabilecek. Ara transfer döneminde geçtiğimiz gün Kerem Can Akyüz ile yolarını ayıran ve Fenerbahçe’nin genç yeteneği Hasan Erbey’i kiralayan yeşil-beyazlılarda, başarılı futbolcunun ve diğer yeni transferler Bilal Aziz ve Erkam’ın Ofspor maçın forma giymesi bekleniyor.
Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, “Antalya kampı, son derece yararlı oldu. Belki sahanın durumu iyi değil ama takım olarak hepimiz iyi durumdayız. Ofspor, öyle kolay bir rakip değil. Sonuçta Süper Lig takımı Trabzonspor’un altyapısı. Ben futbolcularıma güveniyorum, bu maçı kazanıp Play-Off yolunda önemli bir adım daha atacağız. Konya Torku Şekerspor, iddia ediyorum bu ligin en iyi takımlarından birisi. Takıma yeni katılan oyuncularımız da, daha önce söylediğim gibi çok çabuk adapte oldu. Kesinlikle uyum sorunu yaşamadılar. Sezonun ikinci yarısında kaliteli futbol oynayan bir Şekerspor izlenecek. Kimsenin bundan şüphesi olmasın” diye görüş bildirdi.
BURAK TAŞPINAR
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.