Şekerspor, Şanlıurfa’ya hazır

Şekerspor, Şanlıurfa’ya hazır

TFF 2. Ligden Bank Asya 1. Ligine yükselmek için Ankarada yapılacak olan Play-Off maçlarında mücadele edecek yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, yarın ilk maçında Şanlıurfasor ile karşı karşıya gelecek.

Ankara İlci Residance Otel’de kampa giren ve hazırlıklarını Türk Telekom’un sahasında sürdüren yeşil-beyazlılar, dünü tek idmanla tamamladı. Bugün öğleden sonra teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirecek olan yeşil-beyazlılar, bu çalışmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. 
Play-Off maçlarında başarılı olarak Bank Asya 1. Ligi’ne yükselmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda, geçtiğimiz haftalarda sakatlıkları nedeni ile sezonu kapatan Ferhat, Muharrem ve Kaleci Emrehan Play-Off maçlarında forma giyemeyecek. Şekerspor’un kalesini genç file bekçisi Gürsel koruyacak. Başarılı kaleci Gürsel, Şekerspor’un son iki sezondur oynadığı Play-Off maçlarının tümünde forma şansı buldu. Temsilcimiz Şekerspor, Bank Asya 1.Lig’e yükselmek için ilk sınavını yarın 17:30’da Şanlıurfaspor ile verecek. Öte yandan yeşil-beyazlı yönetim kurulu Ankara’da yapılacak maçlar için Şekerspor taraftarlarını takımlarına destek olmak için Ankara’ya götürme girişimlerini sürdürüyor.
Futbolda yeni sezonda Bank Asya 1. Lig’de yer alacak 3. ve son takımı belirleyecek TFF 2. Lig play-off maçları Ankara Cebeci İnönü Stadı’nda oynanacak ve Bucaspor ile Mersin İdmanyurdu’nun ardından yeni sezonda Bank Asya 1. Lig’de yer alacak 3. takım belli olacak. Tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak play-off eşleşmeleri ve maç programı şöyle: Çeyrek Final Müsabakaları yarın: 1. Maç: 14.00 Tarsus İdmanyurdu-Çorumspor veya Belediye Vanspor 2. Maç: 17.00 Şanlıurfaspor-Konya Şekerspor 26 Mayıs Salı: 3. Maç: 14.00 Trabzon Karadenizspor-Dardanelspor 4. Maç: 17.00 Denizli Belediyespor-Tokatspor Yarı Final Müsabakaları 27 Mayıs Çarşamba: 5. Maç: 17.00 1. maçın galibi-2. maçın galibi 28 Mayıs Perşembe: 6. Maç: 17.00 3. maçın galibi-4. maçın galibi Final Maçı 31 Mayıs Pazar: 17.00 5. maçın galibi-6. maçın galibi
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, takımın son durumunun iyi olduğunu ve yüksek bir moralle Play-Off maçlarına hazırlandıklarını söyledi. Tek hedeflerinin Bank Asya 1. Ligi’ne yükselmek olduğunu ve camia olarak buna kilitlendiklerini ifade eden Kartal; “Oynayacağımız maçlar telafisi mümkün olmayan maçlar. Onun için mücadelemizi çok dikkatli ve kazanmak adına yapacağız. Basit hatalar yaparak hedefimizden olmak istemiyoruz. Onun için dikkatli olmamız gerekiyor. Ekip olarak bunun bilinci içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İstediğimiz futbolu ve skoru alarak Konya’ya başarılı bir şekilde dönmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.  Oynayacağımız maçlarda herkes Trabzon Karadenizspor’u favori olarak gösteriyor. Ancak bunun bir önemi yok. Tüm maçlar sahada mücadele ederek kazanılır. Bizde kaliteli bir ekip olarak bunu başarmak ve hedefimize olan son adımları sağlam atmak istiyoruz. Takım ve camia olarak buna hazırız ve bu başarıyı hak ettiğimizi düşünüyorum. Burada önemli olan moral motivasyon ile bu maçlara hazırlanmak. Biz de takım olarak bu hedefe hazırız. Üç maçımızı üst üste kazanarak Bank Asya 1.Lig kapısının içinden girmek istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.