Şekerspor moralsiz

Şekerspor moralsiz

Ligin ikinci yarısına yenilgi ile başlayan Konya Şekersporda moraller bozuk. Ofspora 1-0 mağlup olan yeşil-beyazlılar, aldığı bu yenilgi ile 21 puanda kaldı ve iki haftalık yükselişini sürdüremedi

Lig’in ikinci yarısına yenilgi ile başlayan Konya Şekerspor’da moraller bozuk. Ofspor’a 1-0 mağlup olan yeşil-beyazlılar, aldığı bu yenilgi ile 21 puanda kaldı ve iki haftalık yükselişini sürdüremedi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ikinci yarının ilk maçında geçtiğimiz hafta sonu Trabzon temsilcisi Ofspor’u kendi saha ve seyircisi önünde ağırladı. Ligin ilk maçında zorlu rakibi ile deplasmanda golsüz berabere kalan yeşil-beyazlılar, evinde 1-0 yenilmekten kurtulamadı. Zorlu hava şartları nedeni ile ağır bir zeminde oynanan maçta yakaladığı çıkışı sürdüremeyen yeşil-beyazlılar, aldığı bu yenilgi ile 21 puanda kaldı ve 12. sıradaki yeri değişmedi. Ofspor ise puanını 26’ya çıkartarak rahat bir nefes aldı.
BUZLU ZEMİN YENİLGİYİ HAZIRLADI
Üst Üste iki hafta kazanan ve lige verdiği arayı kamp yaparak değerlendiren yeşil-beyazlılar, yükselişe geçmek için yakaladığı fırsatı olumlu kullanamadı. Her iki takım futbolcularının da ayakta durmakta zorlandığı karşılaşmada, Recep Konuk Tesisleri’nin zeminindeki buzlanmanın ve temizleme çalışmalarının son güne kalması dikkatlerden kaçmadı. Tokatspor maçını yağışlı bir havada oynayan yeşil-beyazlılar, bunun ardından tesislerinin karla kaplı olması nedeni ile antrenmanlarını Konya’da yapamadı ve Antalya Belek’te 5 günlük bir kamp dönemi geçirdi.
Geçtiğimiz hafta başından itibaren Konya’da kar yağışı etkili olmadı ve sahanın Ofspor maçına kadar temizlenmesine engel teşkil edecek bir durum yaşanmadı. Buna rağmen zeminin üzerinin buzla kaplı olması ve temizleme işlemlerinin maç başlamadan yaklaşık 10 dakika öncesine kadar sürmesi, futbol severler tarafından Şekerspor camiasına yakıştırılmadı. Ayrıca temizleme çalışmaları nedeni ile yarım saat geç başlayan maçta alınan yenilginin en büyük nedenlerinden birinin buzlu zemin olması ise taraftarları ve Şekerspor’a gönül verenleri üzdü.
ŞANLIURFA ZİRVEYİ BIRAKMADI
Öte yandan Beyaz Grup’un 18. haftası birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne oldu. Hafta öncesinde ligin zirvesinde bulunan Şanlıurfaspor, 3. sıradaki Altay ile deplasmanda karşılaştı. İzmir’den 0-0’lık sonuçla dönen Şanlıurfa, puanını 37’ye çıkarttı ve liderliğini korudu. Altay ise puanını 34 yaptı ve lideri yakalama fırsatı kaçırdı. Haftaya ikinci sırada giren Balıkesirspor ise kendi evinde Turgutluspor’a 2-1 yenildi ve zirveyi kaçıran bir başka takım oldu. Haftanın en karlı takımı ise Bozhüyükspor oldu. Diyarbakırspor’u deplasmanda 3-0 mağlup eden Bozhüyük, 36 puanla ligin ikinci sırasına yerleşti.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 18 hafta sonuçları ve önümüzdeki haftanın maçları ise şöyle: Altay-Şanlıurfaspor (0-0), Yeni Malatyaspor-Tepecikspor (2-2), Kocaelispor-Çorumspor (2-3), Gaziosmanpaşaspor-BUGSAŞ (0-3), Tokatspor-Pendikspor (1-1), Konya Torku Şekerspor-Ofspor (0-1), Diyarbakırspor-Bozüyükspor (0-3), Balıkesirspor-Turgutluspor (1-2). 19 hafta maçları: Pendikspor-Konya Torku Şekerspor İskenderun Demir Çelikspor–Kocaelispor Çorumspor–Altay Şanlıurfaspor-Yeni Malatyaspor Tepecikspor–Balıkesirspor Turgutluspor–Diyarbakırspor Bozüyükspor–Gaziosmanpaşa Bugsaş Spor–Tokatspor.
BURAK TAŞPINAR
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.