Şekerspor moralli hazırlanıyor

Şekerspor moralli hazırlanıyor

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden Şekerspor önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyor.

Ligde henüz galibiyetle tanışamayarak sezona kötü başlangıç yapan yeşil-beyazlı ekip Kupada ise oynadığı iki maçı da kazanarak bir üst tura çıktı. Ligde oynadığı 6 maçta bir yenilgi alan ve diğer 5 maçta ise beraberlikle sahadan ayrılan Şekerspor 5 puanla sıralamada 7. sırada yer alıyor. Bu haftayı bay geçen Şekerspor 7 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekibin rakibi olan İzmir temsilcisi ise bugün deplasmanda Akhisar Belediyespor’a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip bu karşılaşma öncesinde 8. puanla 5. sırada bulunuyor. Göztepe ekibi oynadığı 6 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik alırken 2 maçtan ise sahadan yenilgi ile ayrıldı.

Ligde aradığını kupada bulan Şekerspor Turgutluspor karşısında aldığı galibiyetle moral buldu. bu moralle Çarşamba günü oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşma için yarın İzmir’e gidecek.
Kupada alınan galibiyetin kendilerine büyük bir moral olduğunu aynı mutluluğu ligde de yaşamak istediklerini söyleyen Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence “Ligde henüz galibiyetle tanışamadık. Ancak kupada ikide iki yapmayı başardık. Ligde maç kazanamamızın üzeremizde inanılmaz büyük baskısını hissediyorduk. Bu durumdan bir an önce kurtulmamız gerektiğini de biliyorduk. Ligde çıktığımız son Akhisar Belediye Gençlik maçında da aradığımız galibiyeti bulamadık. Bu maçın ardından oynayacağımız ilk maçı kesinlikle kazanmak istiyorduk. Ligde oynayacağımız Göztepe maçı öncesinde Kupada Turgutluspor ile eşleştik. Rakibimizle sezonun açılış maçında karşılaşmıştık ve zorlu deplasmandan1-1’lik beraberlikle dönmüştük. Kupada da karşı karşıya geldik. Bizim içinde bulunduğumuz durum nedeniyle galibiyete daha çok ihtiyacımız vardı. Bu isteğimiz sahaya yansıttık ve bize lazım olan şeyi aldık diye düşünüyorum. Artık bu moralle lige döndük. Bu galibiyet bize ligde doping olacaktır diye düşünüyorum. Önümüzde Göztepe deplasmanı var. Takımımız Bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Futbolcularımız ve teknik ekip Yarın karşılaşma için İzmir’e hareket edecek ve çalışmalarına orada devam edecek. Tüm camia olarak ligde alacağımız bir galibiyetin bizi üst sıralara taşıyacağını biliyoruz. Kupada da bir moral yakaladık. Bu moral ve isteklerimizi birleştirerek zorlu deplasmanda bu şanssızlığımızı kırmak istiyoruz” diye konuştu
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.