Şekerspor, Maltepe’ye bileniyor

Şekerspor, Maltepe’ye bileniyor

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunda 15.haftada Pazar günü Maltepesporu konuk edecek temsilcimiz Şekersporda zorlu maçın hazırlıkları galibiyet parolası ile sürüyor.

Zeytinburnuspor deplasmanında son dakikalarda yediği penaltı golüyle, Telekom ve Etimesgut Şekerspor’un berabere kaldığı haftada fırsat tepen yeşil-beyazlılar Maltepe maçını kazanarak, bitime 3 hafta kala avantaj yitirmek istemiyor. Maltepe sınavına büyük önem veren yeşil-beyazlılar 16.haftada deplasmanda Telekomspor ile final gibi bir mücadeleye çıkacak. 17.haftada evinde Etimesgut Şekerspor’u konuk edecek yeşil-beyazlılar İstanbulspor deplasmanıyla lig perdesine nokta koyacak. Maltepespor maçıyla birlikte 4 maçlık seride kayıp yaşamak istemeyen yeşil-beyazlılar, en yakın rakibi Telekomspor’un da puan kaybetmesini bekleyecek. Geçtiğimiz hafta fırsat tepen yeşil-beyazlıların duruma göre, grupta şampiyonluğu bitime bir ya da iki hafta kala ilan etme ihtimali bulunuyor.

Kümede kalmak için son kozlarını oynayan Maltepespor ile hayati bir karşılaşmaya çıkacak yeşil-beyazlılarda  İshak ve Emirhan’ın forma giyemeyecek olması Teknik Direktör İsmail Kartal’ın canını sıkıyor. Tedavileri devam eden Ferhat Yayla ve Kenan Başkan’ın ise sahalardan en az 2 hafta uzak kalacağı belirtildi.
ŞEKER, MALTEPE’Yİ 3 KEZ YENDİ
Pazar günü Maltepespor ile kolay gibi gözüken ancak zorluk derecesi yüksek bir karşılaşmaya çıkacak yeşil-beyazlılar, Maltepespor ile daha önce ligde üç kez karşılaştı. Kademe grubunda oynanan maçlarda rakibini iki kez 2-0’lık skorlarla geçen yeşil-beyazlılar klasman grubunun 6.haftasında deplasmanda oynanan karşılaşmada ise Maltepespor’u 1-0 mağlup etme başarısını gösterdi. Ligde 33 puanla 8.sırada yer alan ve kümede kalmak için son şanslarını kullanmak isteyen Maltepespor ile bugüne kadar oynadığı karşılaşmalarda gol yemeyen yeşil-beyazlılar bu seriyi Pazar günü de sürdürmek istiyor. Maltepe maçını kazanıp Telekom karşısına avantajlı çıkmak isteyen oyuncular galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.
ERENCE: MALTEPE’Yİ KÜÇÜMSEMİYORUZ
Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Maltepespor karşılaşmasının zor geçeceğini belirterek, camia olarak rakibi kesinlikle küçümsemediklerini söyledi. Ligde alt sıralarda yer alan takımların, şampiyonluk hedefleyen takımlara daima sürpriz yapabildiğine dikkat çeken Erence, “Zeytinburnuspor Alibeyköyspor karşısında son anda kazanmıştı. Maltepespor’un alt sıralarda yer alması bu maçı daha da zorlaştırıyor. Maltepe kesinlikle sahaya kazanmak için çıkacaktır ve son ana kadar mücadele edecektir. Maltepe ile bugüne kadar 3 karşılaşma oynadık ve hiçbirinde gol yemedik. Bu bizim için moral ama aynı performansı Pazar günü de göstermeliyiz. Ligde şu anda avantajlı bir konumdayız. Bu maçı alırsak Telekom karşısına rahat çıkarız. Seyircimizin zorlu maçta bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz”  dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.