Şekerspor ligin provasını yapacak

Şekerspor ligin provasını yapacak

Yeni sezonda TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Bolu kampının 3. etabına devam ediyor.

3. etabın ilk gününde tek idman yapan Şekerspor, ikinci gününde ise çift antrenman yaptı. Temsilcimiz, 21 Ağustos’ta tamamlayacağı kamp çalışmaları içerisinde üç hazırlık maçı daha oynayacak. Denizli Belediyespor’un organize ettiği ve iki grupta 6 takımın mücadele edeceği turnuvada, yeşil-beyazlıların grubunda Turgutluspor, Sakaryaspor ve Gebzespor bulunuyor. turnuvanın ilk maçını bugün oynayacak olan yeşil-beyazlılar Turgutluspor ile karşı karşıya gelecek. Bolu Termal Otel’in Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

Lig’in ilk maçını da Turgutluspor ile yapacak olan yeşil-beyazlılar için bugün oynayacağı zorlu karşılaşma lig öncesi önemli bir sınav niteliği taşıyor. Şekerspor Tenkit Direktörü İsmail Kartal, bu karşılaşmaya yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkmayı düşünüyor. Ayrıca Şekerspor’un alt yapısında bulunan ve dün Bolu kampına katılan Aykut, Emincan, Mustafa Yurdakul ve Oğuz gibi genç yeteneklerin bu maçta forma giyeceği belirtiliyor. Ayrıca Gürsel, Anıl, Serken, Turgay, Onur, Samet Gören, Samet Maviş, İshak, Murat, Cafercan, Melih, Mert, Kadir, Engin, Rıdvan, Muhammet Reis ve Evren’in de yer alması bekleniyor.
Öte yandan 3. etap çalışmalarına oynayacağı hazırlık maçları ile son noktayı koyacak olan yeşil-beyazlılar, Turgutlu maçının ardından 17 Ağustos’ta Gebzespor ile ikinci maçını oynayacak. Temsilcimiz 21 Ağustos’ta oynayacağı Sakaryaspor maçının ardından kamp çalışmalarını bitirerek Konya’ya dönecek. İki gün izin yapacak olan yeşil-beyazlılar, 24 Ağustos’ta Lig hazırlıklarına başlayacak. Recep Konuk Tesisleri’nde ilk çalışmasını yapacak olan yeşil-beyazlılar, Turgutluspor maçının hazırlıklarını Konya’da tamamlayacak.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, kam dönemi boyunca ilk ciddi sınavları olan Adıyamanspor turnuvasında iyi bir görüntü ortaya koyduklarını söyledi. Adıyaman, Sakaryaspor ve Gebze maçlarında performansları ve aldıkları skorlarla tüm camiayı sevindirdiklerini ifade eden Kartal; “Bugün startını vereceğimiz Denizli Belediyespor’un organize ettiği turnuvada ise aynı görüntümüzü ortaya koymak ve lig öncesinde bir kupa daha kazanarak moral bulmak istiyoruz. Her geçen gün daha iyi bir performans çizgisi yakalıyoruz. Lige kadar daha iyi olacağımıza ve hazır duruma geleceğimize inanıyorum. As futbolcularımızın performanslarını görme imkanı bulduğumuz özel maçlarda futbolcularımın mücadeleleri ve ortaya koydukları futbol çok sevindirici. Lig öncesinde bize moral veren karşılaşmalar oynadık. Önümüzdeki bir hafta içinde oynayacağımız maçlarla son durumumuzu görme imkanımız olacak. İnşallah kamp döneminin sonuna kadar çok daha iyi bir ekip oluruz” dedi.
Konya Şekerspor olarak, geçtiğimiz sezon elde ettikleri başarının çok daha iyisini yapmayı hedeflediklerinin altını çizen Kartal; “Bu amaçla çalışmalarımızı yüsek bir tempoda devam ettiriyoruz. Futbolcularımın olağanüstü gayretli görüntüleri ve takım olma yolundaki çabaları bizi oldukça memnun ediyor. Başarılı olmayı çok istiyorlar, bu nedenle kendileri tempoyu daha da artırdı. Bu durum, elbette benim teknik adam olarak hoşuma gidiyor. İnşallah önce Yükselme Grubu, ardından da Bank Asya Ligi’ne yükseleceğiz. Yeterli kapasitemiz var, tek derdimiz 12. adam. Geçtiğimiz sezon verilen desteğin, daha üzerinde desteğe ihtiyacımız var” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.