Şekerspor İstanbul seferinde

Şekerspor İstanbul seferinde

Konya Şekerspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Tepecikspor maçı hazırlıklarını, rakibin sahasının suni çim olması nedeniyle Selçuklu Belediyesi Suni Çim sahasında dün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sezon başından buyana beraberliklere abone olan ve galibiyet yüzü göremeyen yeşil-beyazlı sahasında İstanbulspor’u 3-0 gibi net bir skorla yenerek kendine geldi. Uzun zamandır aradığı morali bulan Şekerspor artık yukarıya doğru tırmanmak istiyor. Genç ve hırslı bir kadroya sahip olan yeşil-beyazlı ekipte oyuncular ve teknik heyet alınan galibiyetten dolayı oldukça mutlu. Oyuncuların antrenmanlarda her zamankinden daha moralli ve hırslı çalışması tüm camiayı sevindiriyor. Şekerspor Tepecik karşısında da bu galibiyeti yaşacağına inanıyor.  

İstanbulspor maçıyla büyük moral kazandıklarını belirten ve bu galibiyetin anlam kazanabilmesi için Tepecikspor’u da yenmek istediklerinin altını çizen Kulüp Başkanı Yavuz Erence, “İstanbulspor galibiyeti ile sezon başından bu yana süren şanssızlığımıza nokta koyduk. Daha önce de söylediğim gibi, bunun devamının geleceğini düşünüyorum. Konya Şekerspor, çok iyi bir takım. Ne var ki, şanssızlık bir türlü yakamızı bırakmadı. Çok şükür son maçta bu şanssızlığı yendik ve ne kadar iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Bundan sonraki tüm maçlarımıza kazanmak için ve galibiyet serisi yakalayabilmek için çıkacağız. Liderle aramızdaki farkı kapatabilmek ve sezon başında belirlenen hedefimizi gerçekleştirebilmek için, başka çaremiz yok. Artık İstanbulspor maçını unuttuk, şimdi tamamen Tepecikspor’la oynayacağımız maça konsantre olmaya çalışıyoruz. Rakibin sahasının suni çim olması nedeniyle de, iki günden bu yana antrenanlarımızı Selçuklu Belediyesi Suni Çim sahasında yapıyoruz” şeklinde konuştu
Konya Şekerspor, yarın sabah 9.15 uçağıyla İstanbul’a gidecek ve orada Kaya Ramada Otel’de konaklayacak. Yeşil-beyazlılarda kaleci Ziya’nın iyileşmeye başladığı ve maske ile oynayabileceği bildirildi. Cezalı olan Murat ise, bu maçta forma giyemeyecek.
Rakip Tepecikspor ise geçtiğimiz hafta Akhisar deplasmanından eli boş döndü. Şekerspor karşısında bu yenilgiyi telafi etmek isteyen İstanbul temsilcisi zorlu maça 3 puan parolası ile hazırlanıyor. Grupta 5. sırada bulunan Tepecikspor’un oynadığı 8 maçta 3 galibiyet 1 beraberliği ve 4 yenilgisi bulunuyor. Bu maçlarda 10 puan toplayan  kırmızı-yeşilli ekibin Şekerspor ile arasında 1 puan fark bulunuyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.