Şekerspor iki gün izin yapacak

Şekerspor iki gün izin yapacak

Yeni sezonda TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekersporda, Bolu kampı dün oynanan Sakaryaspor maçı ile tamamlandı.

3. etap çalışmaları çerçevesinde Denizli Belediyespor’un organize ettiği özel turnuvaya katılan yeşil-beyazlılar, ilk maçta Turgutluspor ile 0-0 berabere kalırken ikinci maçta Gebzespor’u 1-0 mağlup etti. Temsilcimiz turnuvanın son maçında Sakaryaspor ile karşı karşıya geldi.
Oynadığı futbolla göz dolduran yeşil-beyazlılar maçın ardından dün akşam geç saatlerde Konya’ya döndü. Temsilcimizde futbolcular hafta sonu izinli geçirecek. 24 Ağustos Pazartesi günü tesislerde toplanacak olan yeşil-beyazlılar, ligin ilk haftasında deplasmanda oynanacak Turgutluspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Temsilcimizde hedef lige 3 puanla başlamak olarak belirlendi.
Oynadığı özel maçlarda başarılı futboluyla dikkat çeken Şekerspor’da, futbolcuların performansı hem yöneticileri, hem de teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın, yarınki maça yine as kadro ile çıkması bekleniyor. Yeşil-beyazlıların, Sakarya karşısında Ziya, Anıl, Serkan, Turgay, Gökhan Caba, Samet Gören, Ömer Ali, İshak, Murat, Cafercan ve Muhammet Reis’den oluşan 11 ile çıkacağı öğrenildi. Takıma yakında katılmasına karşın oynadığı futbolla göz dolduran Gökhan Caba, kampta yıldızlaşan isimlerin arasına girmeyi başardı.
Şekerspor’un milli futbolcusu Ömer Ali Şahiner ise forma giydiği ilk yarıda önemli işler yaptı ve yeni sezonda takımına ne kadar faydalı olacağını gösterdi. Ayrıca Şekerspor’un oynadığı hazırlık maçlarında gol ayağı olan Murat Gürbüz Erol, attığı gollerle teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Sezon başında Manisaspor’dan transfer edilen 1988 doğumlu Murat, şu ana kadar takımın oynadığı maçlarda 7 golün altına imzasını attı. Şekerspor’un sağ kanadında oynayan genç futbolcu Murat, zaman zaman forvet hattında etkili olması ve güçlü fiziği ile takıma çok büyük katkı sağlıyor. Öte yandan yeşil-beyazlılar fizik kondisyonu ve maç içerisinde gösterdiği performansla her geçen gün daha iyi olacağının sinyallerini veriyor.
Teknik Direktör İsmail Kartal, dün oynadıkları Sakarya maçı ile kamp çalışmalarını noktaladıklarını söyledi. 2. ve 3. etap çalışmaları içinde iki özel turnuvaya girdiklerini ve bu maçlarda çok iyi bir performans ortaya koyduklarını ifade eden Kartal; “Gerek maçlarda, gerekse kamp çalışmaları esnasında futbolcularımın ortaya koydukları gayretli çalışma ve performanslarından çok memnunum. Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlar ise lig öncesinde bize büyük moral verdi. Şimdi tek hedefimiz lige iyi bir başlangıç yapmak. Bunun için iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. İlk rakibimiz olan Turgutluspor’u yenerek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ekip olarak bunu başaracak gücümüz var. İnşallah istediğimizi alırız” diye konuştu.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise kamp döneminin çok iyi geçtiğini ve her hangi bir problemlerinin olmadığını söyledi. Oynadıkları hazırlık maçlarında iyi bir performans ortaya koyduklarını ve bunun kendilerine lig öncesinde moral verdiğini ifade eden Erence; “Bolu kampı takımımız için gayet olumlu bir şekilde sonuçlandı. Özellikle uyum sorununu çok kısa bir sürede aşmamız bizim için çok önemli bir avantaj oldu. Artık hazırlıklarımızı lige yönelik sürdüreceğiz. İnşallah şu ana kadar gösterdiğimiz performans lige de yansır. Grubumuzda birbirinden güçlü ekipler bulunuyor. Tüm gruplar içerisinde yapılan değerlendirmeler sonucunda yorumlar bu şekilde gelişti. Ancak biz artık tecrübe kazanmış bir ekibiz. Lige ağırlığımızı koyacak güçte bir takımız. Bunu da futbol olarak lige yansıttığımızda başarılı neticeler alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.