Şekerspor, hırslı çalışıyor

Şekerspor, hırslı çalışıyor

Boluda yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdüren Konya Şekersporda, futbolcuların hırslı ve istekli olmaları teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

 Türkiye 2. Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Konya Şekerspor yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdürüyor. Teknik Direktör İsmail Kartal nezaretinde gerçekleşen antrenmanlarda futbolcuların hırslı olmaları teknik heyetin yüzünü güldürürken, oynan hazırlık maçlarında ise takım ilerisi için umut veriyor. Sabahları kondisyon çalışması yapan temsilcimiz öğleden sonra ise teknik ve taktik ağırlık idmanlar yapıyor.
Yeşil Beyazlılar Bolu kampının ilk etabını pazartesi günü oynayacağı Sakaryaspor maçı ile tamamlayacak. Temsilcimiz ikinci etap çalışmalarına ise 30 Temmuz Perşembe günü start verecek. Hazarlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürecek olan Konya Şekerspor 3 ağustos’tan itibaren Adıyamanspor’un düzenleyeceği turnuvaya katılacak.
Öte yandan transferde Cafercan’ı kadrosuna katan yeşil beyazlılar, Urfaspor’dan renklerine bağlamak istedikleri Taylan’ın kulübüyle yaşanan sıkıntıyı çözmeye çalışıyor. Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Taylan ile her konuda anlaştıklarını, ancak kulübüyle bazı pürüzlerin bulunduğunu ifade ederek” Futbolcuyla anlaşmamıza rağmen kulübü ile arada olan bonservis sorununu henüz çözemedik. Çok yüksek bir bonservis bedeli istiyorlar. Buda transferi zora sokuyor. Şekerspor olarak sokağa atacak paramızın olmadığını daha önceleri belirtmiştik. Taylan’ın bonservisi isteğimiz seviyeye çekilmezse bu oyuncunun transferini gerçekleştirmeyeceğiz” dedi.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal ise Bolu kampında yaptıkları çalışmalardan şu ana kadar memnun olduklarını söyledi. Takımın durumunun iyi olduğunu, eski ve yeni futbolcuların kaynaşarak iyi bir takım olma yolunda emin adımlar attıklarını ifade eden Kartal; “Önümüzdeki sezona kalite bir ekip olarak başlayacağımızı düşünüyorum. Genç ve mücadeleci bir ekip kurduk. Yapacağımız 1 veya 2 transferle ise kadroyu tam olarak şekillendireceğiz. Ayrıca burada yapacağımız hazırlık maçları ile takımın son durumunu görme imkanımız olacak.” dedi.
Öte yandan yeşil-beyazlılarda teknik adam Kartal, geçtiğimiz gün oynanan Van Belediyespor karşılaşmasının ardından denenmeye gelen futbolcuların içinde kayda değer bir isim olmadığına karar verdi ve dün bu futbolcuları kamptan gönderdi. yeşil-beyazlılar, Bolu kampının ilk bölümünü önümüzdeki pazartesi günü oynayacağı Sakaryaspor maçı ile tamamlayacak ve 28 Temmuz Salı sabahı yapacağı ter idmanını ardından izin yapacak. 30 Temmuz Perşembe günü çalışmalarının ikinci bölümüne start verecek olan Konya Şekerspor, 3 Ağustos’tan itibaren Adıyamanspor’un düzenleyeceği turnuvaya katılacak. Turnuvanın programı ve hangi takımların mücadele edeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.