Şekerspor hırslı

Şekerspor hırslı

Ligin zirvesini bırakmak istemeyen Konya Şekerspor, Kırıkkale maçının hazırlıklarını hırslı bir şekilde sürdürüyor. Evinde mutlak üç puan almanın hesapları yapan yeşil-beyazlılarda moraller yerinde

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubu’nda Cumartesi günü evinde Kırıkkalespor’u konuk edecek temsilcimiz Şekerspor, zorlu maçın hazırlıklarını evinde tek idmanla sürdürdü. Kırıkkale maçının hazırlıklarına Pazartesi günü çift idmanla başlayan yeşil-beyazlılar dünü tek idmanla geçirdi. Temsilcimizde tedavisi Ankara’da devam eden Kenan Başkan dışında bütün oyuncular çalışmalara katıldı. İstanbulspor’u evinde 3-1 mağlup ettikten sonra haftayı bay geçiren yeşil-beyazlılar 3 hafta sonra oynayacağı Zeytinburnuspor karşılaşmasına kayıpsız çıkmak için Kırıkkale ile oynanacak maça büyük önem veriyor. Etimesgut mağlubiyetinin yarasını İstanbul zaferiyle saran ve bu maçtan sonra iyice havaya giren oyuncuların idmanlarda oldukça neşeli olduğu ve yönetime galibiyet sözü verdikleri bildirildi.

19 Nisan’da İstanbul’da Zeytinburnuspor ile oynayacağı ve grupta dengeleri büyük ölçüde belirleyecek maçı iple çeken yeşil-beyazlı futbolcular Kırıkkale maçına çok ciddi hazırlanıyor. Oyuncularına her seferinde “grupta hiçbir takımı küçümsememeliyiz” mesajını veren Teknik Direktör İsmail Kartal, rehaveti yasakladı. Konya’ya mutlak galibiyet parolası ile gelecek Kırıkkalespor ligde 36 puanla düşme hattında yer alıyor.
Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Çınar ve Basın Sözcüsü Necati Batı ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanlığına seçilen gazetemiz spor müdürü Recep Çınar’ı kutladı. İçinde bulundukları grubun futbolun sürprizlerine fazlasıyla açık olduğunu belirten Başkan Erence, son ana kadar temkinli olmak zorunda olduklarını söyledi. Alibeyköyspor dışında düşen ikinci takımın belli olmaması, zirve mücadelesi veren takımların puanlarının birbirine yakın olmasının grubu her geçen gün heyecanlı hale getirdiğinin altını çizen Erence, şunları söyledi:
Diğer gruplarda böyle bir şey söz konusu değil. Bir tek bizim grupta heyecan son ana kadar sürecek gibi görünüyor. Zeytinburnuspor ile grupta zirve mücadelesi veriyoruz ama birçok takım da bu yarışın içinde. Alibeyköyspor dışında düşen ikinci takımın belli olmaması yarışı heyecanlı hale getiriyor. Hafta sonu bize konuk olacak Kırıkkale ile aramızda 7 puan fark bulunuyor. Biz grubu birinci bitirmek için avantajlıyız ama grupta her an her şey olabilir bunu da göz ardı etmiyoruz. Zeytinburnuspor maçına kadar oynayacağımız maçları kayıpsız atlatırsak tünelin sonunu göreceğimizi düşünüyorum
Erence, futbol takımının iki yıldır Konya’yı başarılarıyla gururlandırdığını ifade ederek, Bank Asya hedefinin gerçekleşmesi durumunda bu başarının katlanacağını söyledi. Bank Asya’yı şimdi camia olarak telaffuz etmek istemediklerini, grubu birinci bitirmeleri durumunda her şeyin Play-Off maçlarında belli olacağını vurgulayan Erence, Kırıkkalespor maçıyla ilgili olarak şöyle konuştu: Kırıkkale’yle daha önce yaptığımız maçlarda mağlubiyet görmedik. Bu güzel seriyi sürdürmek için rakibimizin karşısına çıkacağız. Oyuncularımıza güvenimiz tam. Liderlik koltuğuna oturmamız için rakibimizi mutlaka mağlup etmek istiyoruz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.