Şekerspor, Gebze’ye hazırlanıyor

Şekerspor, Gebze’ye hazırlanıyor

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Bolu Gerede kampına aralıksız devam ediyor.

Adıyamanspor turnuvasının ilk maçında Adıyaman’ı 4-2 mağlup eden yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz gün ikinci maçta karşı karşıya geldiği Sakaryaspor’u da 2-1 mağlup etti. Sakaryaspor’un hazırlık maçından uzak, oldukça sert bir futbol ortaya koyduğu maçta yeşil-beyazlılar daha akıllı ve derli toplu bir futbol ortaya koyarak kazanmasını bildi. Temsilcimize galibiyeti getiren golleri Murat Gürbüz Erol kaydetti.

Ortaya koyduğu futbol ve üst üste aldığı iki galibiyetle tüm camiayı sevindiren yeşil-beyazlılar, lige kadar hazır duruma geleceğinin sinyallerini de vermiş oldu. Teknik adam Kartal nezaretinde oldukça yoğun bir tempoda çalışmalarına devam eden Şekerspor, zorlu Sakarya maçına Gürsel, Anıl, Serken, Turgay, Onur, Samet Gören, Samet Maviş, İshak, Murat, Cafercan ve Şinasi 11’i ile çıktı. Ayrıca Melih, Mert, Kadir, Engin, Rıdvan, Muhammet Reis ve Evren’de kadroda yer aldı.
Sakarya önünde genç kaleci Gürsel’e şans tanıyan teknik adam Kartal, Ziya’ya dinlenme fırsatı tanırken, yeni transfer Gökhan Caba ise idman eksiği nedeni ile Sakarya kadrosunda yer almadı. Ayrıca 18 Yaş Altı A Genç Milli kadroda yer alan ve Finlandiya ile özel karşılaşmalara çıkan Ömer Ali Şahiner’de geçtiğimiz Cuma gecesi takımın Bolu kampına katıldı. Finlandiya karşısında ilk maçta forma giyen ve futbolu ile beğeni kazanan Ömer Ali, Mili Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan tarafından ikinci maçta hafif sakatlığı yüzünden dinlendirildi. Ayrıca teknik adam Ercan, Şahiner’i futbolu ile beğendiğini belirterek genç futbolcuya teşekkür etti.
Öte yandan dünü yaptığı tek idmanla tamamlayan yeşil-beyazlılar, yarın yapacağı Gebzespor maçının hazırlıklarını bugün gerçekleştireceği çift idmanla tamamlayacak. temsilcimiz Adıyamanspor turnuvasının son maçında yarın Gebzespor ile yine Koru Otel’in sahasında karşılaşacak. Gebze maçının ardından 2. etap çalışmalarına noktayı koyacak olan yeşil-beyazlılar, bir gün izin yapacak. Önümüzdeki Çarşamba günü yeniden bir araya gelecek olan Şekerspor, 3. etap çalışmalarının startını verecek. Bolu Gerede’de 21 Ağustos’a kadar 3. etabı tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar, 2 günlük izinin ardından 24 Ağustos’ta Konya’da bir araya gelerek lig hazırlıklarını tamamlayacak.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Adıyaman turnuvasında iyi bir futbol ortaya koyduklarını söyledi. İkinci maçta Sakaryaspor’un anlamsız bir şekilde oldukça sert bir futbol ortaya koyduğunu ifade eden Kartal; “Bizde akıllı bir futbol oynayarak maçı kazanmasını bildik. Ayrıca bu maçı her hangi bir sakatlık olmadan tamamladığımız için mutluyuz. Her geçen gün daha iyi bir performans çizgisi yakalıyoruz. Lige kadar daha iyi olacağımıza ve hazır duruma geleceğimize inanıyorum. As futbolcularımızın performanslarını görme imkanı bulduğumuz her iki özel maçta futbolcularımın mücadeleleri ve ortaya koydukları futbol çok sevindirici. Lig öncesinde bize moral veren karşılaşmalar oynuyoruz. İnşallah kamp döneminin sonuna kadar çok daha iyi bir ekip oluruz.
Kartal; “Konya Şekerspor olarak, geçtiğimiz sezon elde ettiğimiz dereceden çok daha iyi bir derece hedefliyoruz. Bu amaçla çalışmalara erken başladık, futbolcularımın olağanüstü gayretli görüntüleri ve takım olma yolundaki çabaları bizi oldukça memnun ediyor. Başarılı olmayı çok istiyorlar, bu nedenle kendileri tempoyu artırdı. Bu durum, elbette benim teknik adam olarak hoşuma gidiyor. İnşallah önce Yükselme Grubu, ardından da Bank Asya Ligi’ne yükseleceğiz. Yeterli kapasitemiz var, tek derdimiz 12. adam. Geçtiğimiz sezon verilen desteğin, daha üzerinde desteğe ihtiyacımız var” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.