Şekerspor Gebzespor sınavında

Şekerspor Gebzespor sınavında

Yeni sezonda TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Bolu kampının 3. etabına devam ediyor.

Adıyamanspor turnuvasından sonra 3. etapta Denizli Belediyespor’un düzenlediği turnuvaya katılan yeşil-beyazlılar, bugün ikinci maçta Gebzespor ile karşı karşıya gelecek. Turnuvanın ilk maçında Turgutluspor ile 0-0 berabere kalan yeşil-beyazlılar, Gebze maçını bugün Termal Otel’in Sahası’nda saat 16.00’da oynayacak.

Kampın ikinci etabında katıldığı Adıyamanspor turnuvasında Gebzespor’u 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek şampiyon olan ve sezon öncesi ilk kupasını kazanan yeşil-beyazlılar, Gebze ile oynayacağı ikince maçı da kazanarak çıkışını devam ettirmek istiyor. Gebze maçının ardından günde yapacağı çift idmanla çalışmalarına devam edecek olan Şekerspor turnuvanın son maçında Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz 21 Ağustos’ta oynanacak son maçla birlikte kamp çalışmalarını da tamamlamış olacak.
Sakarya maçının ardından Konya’ya dönecek olan Şekerspor, iki gün izin yapacak ve 24 Ağustos’ta yeniden top başı yapacak. Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar, Lig’in ilk maçında Turgutluspor ile yapacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.
Turnuvanın ilk maçında Turgutlu karşısına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkan yeşil-beyazlıların, Gebze karşısına da Gürsel, Anıl, Serken, Turgay, Onur, Samet Gören, Samet Maviş, İshak, Murat, Cafercan, Melih, Mert, Kadir, Engin, Rıdvan, Muhammet Reis ve Evren 11’i ile çıkması bekleniyor. Ayrıca Şekerspor Tenkit Direktörü İsmail Kartal’ın alt yapıdan çağırdığı ve geçtiğimiz günlerde Bolu kampına katılan Aykut, Emincan, Mustafa Yurdakul ve Oğuz gibi genç yeteneklerin bu maçta forma giymesi bekleniyor.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal 2. ve 3. kamp dönemi boyunca yaptıkları özel karşılaşmalarda iyi bir futbol ortaya koyduklarını söyledi. Adıyaman, Sakaryaspor ve Gebze maçlarında performansları ve aldıkları skorlarla tüm camiayı sevindirdiklerini ifade eden Kartal; “Gençlerle çıktığımız ve 0-0 berabere kaldığımız Turgutlu maçında da iyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. Bugün de Gebze önünde kaliteli futbolumuzu sergilemeye devam ederek lig öncesinde moral bulmak istiyoruz. Her geçen gün daha iyi bir performans çizgisi yakalıyoruz. Lige kadar daha iyi olacağımıza ve hazır duruma geleceğimize inanıyorum. Ayrıca lig hazırlıklarına başladığımız ilk dönem itibari ile takımdan giden ve aramıza yeni katılan birçok yeni futbolcumuz oldu. Eski ve yeni futbolcuların kaynaşmasını sağlamak adına iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Ayrıca yeni bir takım olmanın getirdiği uyum sorununu çok kısa bir sürede aştığımız için oldukça mutluyum. Önümüzdeki bir hafta içinde oynayacağımız maçlarla son durumumuzu görme imkanımız olacak. Buda takım için iyi bir artı olacak. İnşallah kamp döneminin sonuna kadar çok daha iyi bir ekip oluruz” dedi.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise kamp döneminin çok iyi geçtiğini ve her hangi bir problemlerinin olmadığını söyledi. Şu ana kadar oynadıkları hazırlık maçlarında iyi bir performans ortaya koyduklarını ve Adıyamanspor turnuvasında kazandıkları kupa ile moral bulduklarını ifade eden Erence; “Bolu kampının ilk iki bölümü takımımız için gayet olumlu bir şekilde sonuçlandı. Özellikle uyum sorununu çok kısa bir sürede aşmamız bizim için çok önemli bir avantaj oldu. Artık hazırlıklarımızı lige yönelik sürdüreceğiz. İnşallah şu ana kadar gösterdiğimiz performans lige de yansır. Grubumuzda birbirinden güçlü ekipler bulunuyor. Tüm gruplar içerisinde yapılan değerlendirmeler sonucunda yorumlar bu şekilde gelişti. Ancak biz artık tecrübe kazanmış bir ekibiz. Lige ağırlığımızı koyacak güçte bir takımız. Bunu da futbol olarak lige yansıttığımızda başarılı neticeler alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.